Solstrålen Mio
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
om mig
Mio, Bobbo och Diamond
Svanström

16 år och kvinna
Kolmården,
Östergötlands län
dagens visdom
Att en person är död bevisar inte att han har levat.
kalendern
dagens roliga historia
-Jag skulle vilja köpa ett kilo fågelfrö. -Men du har väl ingen fågel? -Nej men jag tänkte så en...
dagens onödiga vetande
Likt fingeravtryck är allas tungor olika.
antal besökare

bloggen uppdaterad 2011-06-13

 

Livet som 3 "barns" förälder har just börjat för oss, solen lyser och mannen har semester. det är bra härligt just nu :)

För ett år sen förlorade vi en familjemedlem, våran lilla Diamant. utan honom hade vi kanske aldrig skaffat just briard och då hade vi missat våra tre egna godingar Diamond, Mio och Bobbo. vi hade säkert missat "kusin" Ozzy och alla våra underbara briard vänner med familjer, så vi är evigt tacksamma för att vi fick allt det här "påköpet" men önskar såklart att livet kunde ha fått bli lite längre.

Mer om oss hittar ni under flikarna "blogg" och "om mig", ta gärna en titt i fotoalbumet och skriv en rad i gästboken när ni ändå tittar runt =)

 

Vi ses

//Linda

senaste blogginlägget
guldklimpen

halloj gott folk

nu är guldklimpen här, Mio & Bobbo fick en liten bror! Han heter Sigge och föddes på utsatt datum 30 mars, dom har varit så duktiga med Sigge.

Bobbo är extra vaktig och har stenkoll på vart och vem som tänker sno åt sig Sigge... är närvarande vid varje blöjbyte så att allt går rätt till ;P han säger till om det knorrar ifrån vagnen så här behövs ingen baby-watch...

Mio var lite avvaktande i början, men som den kloka tjej som hon är så tror jag att hon gav oss "space" att ta hand om valpen. men nu är hon med och håller koll, tvättar och pysslar.

mina fina små hjärtan <3 <3 <3

13 Juni 2011  | Länk | lediga dagar | 1 kommentar
nya foton
nyheter

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mio, Bobbo och Diamond Svanström                                             Skaffa en gratis hemsida