Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Viggo Boy-Diva Dog-Viggo Boy-Betty Boop

10 år och man
Bunkeflostrand,
Skåne län
nya foton

Här fins det skinn att växa i !
antal besökare

Rottweilern Diva Mopsen Viggo Boy och Betty Boop och Ragdollkatten Shaggy, deras vardagsbetraktelser med resten av de 2- benta familjemedlemmarna.
senaste blogginlägget
Hässleholm 19 Sep 2009

Så var det dags för min premiärdans ! Hur spännande som helst....alla packade in sig i bilen,med matsäck till alla och förväntansfulla till tusen....tänk att få träffa 67 mopsar på samma gång.

Väl där så träffade jag min mops-mammz, kullbrorsan Theo och kullsyrran Tida OJ vad stora dom var - men jag var juh minst i kullen - så jag behöver lite mer tid att växa...men jag växer på så det knakar.Kennel mammz var oxå där - så glad jag blev när jag fick träffa henne.

Kl 11 var det dags, startnr 3 och jag var hur duktig som helst - bet inte i kopplet en enda gång- lite studsig och sprallig när jag gick - men vadådå - jag e bara 4 månader ;-)

Upp på bordet för bedömning av Janet Holm (Borzans kennel) hon gav mig utmärkt på allt men jag behövde växa till mig och min mamz måste tejpa min rosenblads öron.

Fick 4 placering och hederspris :-)

21 September 2009  | Länk | Viggo Boy | 2 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Viggo Boy-Diva Dog-Viggo Boy-Betty Boop                                              Skaffa en gratis hemsida