Startsidan Blogg Fotoalbum Om Ebbe. Gästbok
Debatt Om mig Logga in
om mig
EBBE
Uzzy Gorzowska Panorama

13 år och man
Södertälje,
Stockholms län
kalendern
klockan
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

Välkomna till Ebbe´s sida. Här kan du få lära känna en fräsig fralla och hans inte fullt lika fräsiga flock. Går du in under fliken blogg kan du läsa alla de bloggar som skrivits. Under fliken om Ebbe hittar du flera sidor med bla resultat från Ebbes utställningar. Vi blir jätteglada, Ebbe och jag, om ni lämnar ett tassavtryck i gästboken. Ha nu en trevlig stund på Ebbes sida.
senaste blogginlägget
Tjockis

Ibland kör man huvudet i sanden och blundar för sanningen. Ju äldre man blir ju hårdare blundar man, ju äldre man blir ju tjockare blir man också, och till slut kör man inte huvudet i sanden längre, för man är nämligen för tjock för att komma ner i sandlådan!
Blunda kan man dock göra ett tag till, men till slut kommer sanningen ifatt och man tittar upp och ser, med förfäran i blicken, att man har blivit en tjockis!

Vad gör man då? Jo, först ringer man runt till sina väninnor och beklagar sig, underförstått vill man då få höra:
-Nej men inte har du blivit fet, lite mullig kanske men det klär dig.
Vad man får höra är:
-Ja, jag har sett det men inte vågat säga något för att du inte ska bli ledsen.

Inte ska bli ledsen?! Vad tror du att jag blev när jag inte kunde blunda längre
-Åhh, jag har blivit fet, vilken tur att mina vänner inte har sagt något, för då hade jag blivit så ledsen, bättre att få upptäcka det själv och hoppa jämnfota av glädje. ( Vilket ändå inte funkar, för man orkar inte hoppa)

Skit i "väninnorna",och gråt ut hos sambon istället..... Ha,ha,ha, jag skojjar så klart, han är den siste som får veta att jag blivit tjock, har han inte märkt nåt än så behöver jag inte göra honom uppmärksam på det nu heller.

Jaha, jag ringer syrran då:
- Hej, jag har blivit tjock :-(
- Inga problem kära syster, jag vet vad du ska göra, gå med i viktväktarna det funkar garanterat, jag har varit med 3 ggr....
-3 gånger?! Jaha, men borde det inte räcka med 1 gång?
-Jo, men är man smal kan man unna sig lite extra, och lite till extra, och...och sen är man tjock igen.

Jag vill inte bli tjock igen!!! Det är bara ta tjuren vid hornen och erkänna att jag behöver proffshjälp, så jag stolpar iväg till en tjockisklubb, dom utlovar en helhetssyn och att jag visst ska kunna unna mig det extra, bara jag tränar mentalt och fysiskt.
Vi har "tjockismöte" varannan vecka. Typ som AA.
-Hej, jag heter Eva, jag är fet....

Jag sliter hårt på gymmet, svetten lackar och jag är så tjurskalligt envis så att från att ha orkat 15 min på löpbandet numera lätt klarar 45 minuter, i uppförsbacke dessutom :-) *skryt*

Det finns nåt som heter Easy line, på "mitt" gym. det ska vara jättebra säger dom.

10 maskiner i en ring, en lampa som skiftar från grönt till rött, hjälper dig hålla tiden på varje maskin. Ett gäng pratglada tanter roterar runt dessa stationer i lampans takt, samtidigt som dom disskuterar livet, männen, barn och barnbarn, ett och annat lättviktsrecept utbyts också.

Inte en enda droppe svett fälls dock, för ingen tar i på allvar, det går nämligen inte att ta i och byta recept på samma gång, så man prioreterar det viktigaste så klart.
Jag var med en gång men blev bombarderad med smärtsamma iskalla blickar, som sa: Hallå där, kom inte in i ringen utan att berätta om din man, barn och barnbarn,och dessutom ha mage (en stor sådan) att blöta ner våra maskiner med svett, utan ett endaste lite lightrecept att dela med dig av!!!
Nä vet ni vad...Easy line, har jag upptäckt, är den moderna tidens syjunta.

Vad det gäller min sambo, så har han nu upptäckt att jag varit tjock men är på väg att bli smal igen. detta upptäckte han genom att det inte längre lagades nån mat på Vickelby, vilket i sin tur har lett till att även han tappar kilon och börjat hänga med till gymmet. Ja, han tom tränar när han är där :-)

Syrran, hon hakade också på "tjockisklubben", (Hej, jag heter Lena, min syrra är fet....)så nu får vi se hur många gånger vi kommer gå med där, men vi måste i alla fall gå ner klart, innan vi kan gå upp igen ;-)

5 Januari 2012  | Länk | Tankar att dela | 2 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & EBBE Uzzy Gorzowska Panorama                                             Skaffa en gratis hemsida