Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
om mig
G
Palm

32 år och man
Stockholm,
Stockholms län
kalendern
nya foton

Minnen
antal besökare

Här kommer jag att klaga på allt. Dumpa störda tankar från min alldeles för lilla överarbetande hjärna och vara hatisk mot mänskligheten och spelet. Vara mitt sanna jag helt enkelt.

Samt försöka hitta svaret på frågan - vem ska man bli när det inte fungerar att vara sig själv?
senaste blogginlägget
förbannad

Nu när jag ska flytta ut på landet, nåja en betydligt mindre stad i alla fall så kom jag att tänka på att jag skulle ta och ta upp den ädla sporten skytte igen. Glad i hågen börjar man att kolla efter klubbar som aktivt tränar springskytte och men vad ser man. Skiten upphör helt att utövas.

Jag visste att skidskytteförbundet skulle förstöra springskyttet när det lades på deras ansvar. Hur fel det skulle gå hade jag aldrig kunnat drömma om däremot. Vid årsskiftet upphör springskyttet och blir rullskidskytte. Jäva retards.

Poängen med var ju att kombinera löpning och skytte med pistol inte några jävla rullskidor. Må fan ta er för att ni förstört den enda sportgren jag tyckt om att utöva. Jävla moggisar fan vad sur jag blir. Får väll sysselsätta mig med luftpistolspringskytte på landet eller något, tävla mot mig själv, möjligtvis min bror och minnas fornstora dagar. Vad kan man egentligen begära av det här samhället, att det skulle medföra någon glädje, knappast. Borde veta bättre.

nu ska jag gå ut röka, vara riktigt bitter och komma tillbaka in som en ny människa
22 Augusti 2012  | Länk | random | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & G Palm                                             Skaffa en gratis hemsida