365 saker, halmstad
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
365 saker
Halmstad

10 år och kvinna
Halmstad,
Hallands län
antal besökare

hej på er. jag är sara. jag är lite yngre än vad jag känner mig, och mycket äldre än vad jag beter mig. nu har jag skapat en blogg som är en filial till navid modiris eminenta påfund 365saker.se. denna halmstadfilial uppdateras numera inte särskilt ofta, men försök att ha överseende. många kramar på er, och håll till godo.

senaste blogginlägget
Möblera om

71.

En vän till mig möblerar om varje gång hon har ångest. Själv tycker jag att det hjälper att duscha. Jag tycker att det, som boende på internat, kan vara svårt att se att det här är mitt hem. Under detta året får jag göra vad jag vill med det, så länge jag inte förstör förstås. Men vill jag ha sängen vid fönstret istället för vid dörren, så får jag det.

Man kan bli svettig av att möblera om. Det ska man tänka på. Man ska tänka på att man bör städa lite samtidigt, då allt skräp och de stora dammråttorna under sängen tenderar titta fram. Och man ska tänka på att man kan bli väldigt glad av att vakna av att solen skiner i ens ansikte, och man kan riskera att se det som en helt ny början, på ett helt nytt liv.

 

6 Mars 2010  | Länk | 365saker i halmstad | 7 kommentarer

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & 365 saker Halmstad                                             Skaffa en gratis hemsida