Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Anna
Panna

35 år och kvinna
Karlskoga,
Örebro län
översättning
dagens visdom
Livet är som Internet... lika svårgripbart, oförutseende och så otroligt uppslukande. Enda skillnaden är att mitt liv tar slut en dag.
kalendern
dagens roliga historia
Min fru kom inte hem och jag efterlyste henne hos polisen. Jag försökte beskriva henne så gott jag kundeoch efter två timmar, fick mina grannar tillbaka sin hund som de saknat i en månad.
dagens onödiga vetande
Gustav V regerade i 42 år, 9 månader och 21 dagar.
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

Hejsan! Trevligt!
senaste blogginlägget
Helgen!

Jaha var nere hos far på midsommar, ganska trevligt, sen kom Ami & Henke med så då drog vi hem en sväng sen upp till Rickard och badade badtunna sen gick vi hem och badade i poolen med isbjörnarna..sen på lördagen kände man väl inge för att festa förrän solen kom, så vi drog ihop ett litet gäng..det blev jag,kent,marina,dennis,bonnie,rickard,frisk och malm, så det vart en helbra kväll..festade till klockan 3 tror jag, sen skulle Rickard(Bonnies ex) dyka ner och slå ihjäl na med yxa, men han kom aldrig, så Bonnie & Frisk sov kvar här..hoppas på en liten flingeling där..hehe..sen på morgonen drog jag ihop spagetti och köttfärssås, det var uppskattat..sen drog Frisk så Bonnie,jag och Kenta satt o kollade på blocket på hundvalpar, något sjuk blir man..men titta får man, har ju min älskade Nalle..sen så åkte hon och vi gjorde väl inte så himlans mycket förrän på kvällen då vi tog en långis med Nalle..mys som faan, gick ner till stranden och satt och mös..
Igår provade man om man orkade klippa gräsmattan i solgasset, klarade ganska mycket innan huvudvärken kom, men ska ta resten idag med brorsans åkgräsklippare...Ami har varit här idag så vi har stekt på rejält och badat 2 gånger i poolen..skönt att svalka sej...så nu ,ska man ta och tvätta lite mattor och grejer så det blir fint..

Ja just det ja, fick ju förhöjd a-kassa idag, glad är jag, därför blev jag på städhumör, sen har jag lust att göra en riktig festlig måltid ikväll men vet inte vad, ska faan mysa me Kent idag me hahahaha...

Imöra blir det Karlskogafesten med Ami, dit o kolla på Boppers...så det blir väl lite dricka innan...najs det, försöker få Kent att ha killkväll hemma så Ami och jag kan ha våran berömda alltiallokväll, med skratt,gråt och bråk...haha...längesen nu..

Sen har vi ju bokat camping på Öland med, längtar som faan dit ju...

Nej nu ska jag stoppa i en ny tvättmaskin...

*Over & out*
23 Juni 2009  | Länk | Mina memoarer =) | 0 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Panna                                             Skaffa en gratis hemsida