Making generations connect, since 1986.
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Om mig Logga in
om mig
David
Johansson

33 år och man
Östersund,
Jämtlands län
nya foton

Laces
antal besökare

Dave, the.
- en helt ny värld.


http://hollow.bilddagboken.se
senaste blogginlägget
världens lamaste blogg.

det här är nog världens sämsta blogg. mitt fel naturligtvis. inte mycket skriver jag.
fast jag egentligen har jääävligt mycket att berätta. inte intressant skriver jag. bara tråkigt. jag vill så gärna kunna skriva om just en sak... men det finns fortfarande inga ord som kan beskriva.

det är så tungt fortfarande. men jag börjar leva mitt liv igen, om än i en annan version. och inte allt är dåligt, inte alls. jag har haft mitt livs roligaste kväll (onsdag kväll, otroligt) och sen ett fruktansvärt roligt hultan. jag har kvar alla andra kompisar, jag har fått ett ton nya kompisar. jag har lärt mig så mycket, och ändå skulle jag byta bort allt. mot en dag, skulle jag byta bort allt. men det går inte. hon är borta.

ändå finns hon där hela tiden, dyker upp. glada minnen, mindre glada minnen. hon finns kvar och kommer aldrig att försvinna. och jag är glad för det. hon ÄR den person som betytt mest för mig i mitt liv. det är visserligen jämt mellan några människor där men hon är det. och var det redan innan det hände. fast det var nog mest efter jag insåg att det faktiskt var så, tyvärr. jag hoppas att jag sa det till henne innan och jag tror att jag gjorde det. jag hoppas på det.

jag tror att jag avslutar den här bloggen. och gör en ny, som faktiskt skall uppdateras. mina dagliga funderingar borde finnas utskrivet. så mitt sista inlägg på den här bloggen, den tillägnar jag dig, Sofia. för du... det är du som är den.
22 Juni 2007  | Länk | emo. | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & David Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida