Startsidan Blogg Fotoalbum This is my life Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Anna
Petersson

29 år och kvinna
Mörbylånga,
Kalmar län
dagens visdom
Livet är som Internet... lika svårgripbart, oförutseende och så otroligt uppslukande. Enda skillnaden är att mitt liv tar slut en dag.
klockan
dagens roliga historia
Min fru kom inte hem och jag efterlyste henne hos polisen. Jag försökte beskriva henne så gott jag kundeoch efter två timmar, fick mina grannar tillbaka sin hund som de saknat i en månad.
nya foton

paddington angelicas gamla ponny tyvärr avlivad nu
antal besökare

Hej och välkommen till mig
en snart 20 årig glad positiv tjej. här kan du läsa det som händer i mitt liv mycket tankar och funderingar. trevlig läsning. =)
senaste blogginlägget
länge sedan

Det var ett tag sen jag var här inne och skrev. Mycket har hänt. Har flyttat in till Kalmar så är nu sambo med cola. <3. Har hunnit fylla hela 20 bast. =) Har varit och i Göteborg och tittat på idol 2009. Där Westlife var med. grymt roligt. Förlovade oss även den 4/12-09. Jul och Nyår var riktigt trevligt.

Nu är det 2010. Nytt åt nya möjligheter en ny omstart helt enkelt. Har nu bytt ut arbetslivet till skolbänken det närmsta året. Kom in på Undersköterskeutbildningen på komvux. Vilket är tufft men otroligt roligt. En resa i Maj är planerad två veckor med sol och bad. tillsammans med älsk <3 Hela sommaren kommer att spenderas ut och in från sjukhuset. Men det är bara 4 månader av ett helt liv får se det så. Sen vet jag inte så mycket mer vad om är planerad av 2010. Men jag hoppas på ett roligt och underart år.

Får väl ha koll på min blogg lite mer kanske och uppdatera den lite mera. XD
20 Februari 2010  | Länk | om mig | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Petersson                                             Skaffa en gratis hemsida