Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Anniqe
Adamsson

32 år och kvinna
Malmö,
Skåne län
dagens visdom
Den som går emot modet, är dess slav.
klockan
dagens roliga historia
"En elektriker skulle delta i en simhoppstävling och tävlingsledaren frågar vad han ska utföra: "220 Volt."
antal besökare

om att vara Anniqe för en dag
senaste blogginlägget
nya tag

dags att verkligen ta tag i sitt liv, jag har många gånger sagt detta men har funderat länge nu och det är nu eller aldrig. Tiden går så himla fort, helt plöstligt är det påsk, även om den är tidigt i år så är det ändå ett tecken på att det börjar bli vår. Trots att det snöade igår.

Men mitt liv ser ut såhär nu att jag går fortfarande i skolan, blir klar i slutet på maj början på juni beror väl lite på hur duktig jag är. Jag ska ut på praktik nu i nästa vecka, blir på stortorget i lund. Ser verkligen fram emot det!
Sedan så har jag börjat extra jobba på media markt i lund, har bett om fler timmar och även fått det, dock har jag börjar fundera på hur jag ska få allt att klaffa. Jag har enbart tänkt pengar men det kanske man inte alltid ska göra, vet ju inte alls hur mycket tid min praktik kommer till att ta.
Sen så letar jag för fullt efter något att göra till sommaren men det ser ljust ut. Har ju även fått en del tips i köpenhamn men tror att jag vill börja här i malmö/lund. Men där kan man ju också tänka i pengar :) svårt...

just nu vill jag bara att min älskling ska trivas på sitt nya jobb så att vår ekonomi går i rullning, sen att vi får den nya lägenheten vi väntar på och sist men inte minst, att det blir vår!
18 Mars 2008  | Länk | 2008 | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anniqe Adamsson                                             Skaffa en gratis hemsida