Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
om mig
Elin
Markusson

25 år och kvinna
Mariestad,
Västra Götalands län
klockan
dagens onödiga vetande
Gustav V regerade i 42 år, 9 månader och 21 dagar.
nya foton

Jaffa (33) min favorithäst. Denna bild är tagen när Jaffa skulle säljas dock inte jag som tagit den .Hon är nog den konstigaste & skönaste hästen som jag någonsin träffat . Många brukar tala om hur speciella deras hästar är . Så har de aldrig Träffat Jaffa :) Hon är Bäst !
antal besökare

senaste blogginlägget
Pain!!

Mitt ryggonda is back! Förra veckan kan jag helt ärligt säga att ryggen var bra. Men idag gick det rida men det blir ju katastorf. Det är just i den stunden när jag sätter mig ner i sadeln, alltså när ryggen utsätts för "stötar", som det gör ont. Smärtan uppkommer ungefär på mitten av ryggen :( Det ska minnsan ringas till sjukgymnasten imorgon!

Quesan skötte sig bra. Julia har ridit när jag inte varit i stallet och hon har gjort ett kanon jobb. Lite tur är det trots allt att jag inte varit i stallet ;) Q tyckte att det var kanon kul när de andra latjade lite med sina unghästar så Q är inte sämre än att visar var skåpet ska stå!

Började med att longera Mille. Han hade vilat sig i veckan. Det är bäst att ta det SÄKRA före det osäkra. Tänkte att longeringen skulle visa vad han var på för humör, han var helt lugn. När det kom till det här med uppsittning från marken, något som vi aldrig gjort tidigare då vi har ett uppsittnings block, var jag lite nervös. Jag hade ingen aning om hur han skulle reagera på att både få snebelastningen och ett tryck i magen. Men som vanligt så gör han även detta med guldstjärna, till och med med en liten gloria! Mille är en fantastisk kille. Han gör allt jag ber om men vi kan behöva slipa på detaljerna. Man ska nog säga: för att inte blivit riden alls mycket det senaste så är han riktigt duktig!

Under hela tiden som jag red Q och Mille så hade jag ont i ryggen! :( Jag tvingades hoppa av Mille och börja longera igen för att det gjorde så ont :(

Lite suddig bild men Mille är fin ändå tycker jag :)

29 Januari 2012  | Länk | Hästar | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elin Markusson                                             Skaffa en gratis hemsida