Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
om mig
BUDDHA
Dintojra

12 år och man
Gustavsberg,
Stockholms län
översättning
dagens visdom
De flesta människor känner inte. De tror att de känner. De tror inte. De tror att de tror.
kalendern
dagens roliga historia
Två rika män stog och skröt om vem som var rikast. - Jag är så rik att jag kan köpa hela jordklotet! - Nej det kan du inte, för jag säljer det inte.
nya foton


Google sökning
nogg.se   Web  
dagens webbspel
antal besökare

  I´m Buddha The Bulldog...!!!

Hej och varmt välkommen skall Ni/Du vara till min alldeles egna hemsida!

Lämna gärna ett eller flera Gästboks-Videoklipps-eller Fotoalbums-inlägg etc innan du/ni vågar logga ut här ifrån...!!

-Sayonara!!!

senaste blogginlägget
Äventyr i trollskogen

Det är skönt att bo så nära skogen som vi gör. Det är bara att gå utanför dörren så kan man gå rakt ner i trollskogen. Matte och barnen hade bestämt att vi skulle ut och försöka hitta kantareller så vi gick iväg. Solen sken men det var ganska svalt i luften så det var jätteskönt. Matte tyckte jag skulle hjälpa till och leta efter de där gula små svamparna men det tyckte inte jag. Och jag är ju en bulldog så jag bestämmer själv om jag har lust eller inte. Jag hade mer lust att utforska en ny del av skogen och drog iväg det snabbaste jag kunde. Jag kände mig modigast i världen och tänkte att varken troll eller något annat läskigt kunde komma åt mig. Jag hörde att matte ropade, hon undrade väl vad jag hade för mig...men jag tänkte inte komma på en stund...Men så kom ett väldigt odjur smattrande över trädtopparna *hjälp* jag trodde min sista stund var kommen och rusade det allra fortaste jag kunde, klättrade uppför ett högt berg (för matte hade konstigt nog inte sprungit efter mig utan stod lugnt kvar däruppe) och kom flåsande upp till tryggheten igen. Matte bara fnissade, tydligen är "helikoptrar" inte speciellt farliga för bulldogar...
Matte och barnen fick ihop några svampar och ett gäng blåbär iaf så efter 2-3 timmar gick vi hem igen. Fast då var jag så trött så jag la mig och sov på vägen.
15 September 2009  | Länk | Buddha the Bulldog! | 3 kommentarer
nyheter

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & BUDDHA Dintojra                                             Skaffa en gratis hemsida