Nothing`s gonna stop me now
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Helen
.

31 år och kvinna
Linköping,
Östergötlands län
dagens onödiga vetande
Gustav V regerade i 42 år, 9 månader och 21 dagar.
senaste blogginlägget
Vinter i Stockholm

Först vill jag bara höra vart mina nära och kära ska den 25 december om det nu blir utgång vill säga? Känner att det kanske är dax att köpa förköp snarast om inte annat..

Och så till helgen, en fantastisk helg måste jag säga! I lördags kväll åkte jag och Rasmus till Stockholm för att bo hos hans mamma som var bortrest. Efter en mysig tågresa så kom vi fram till sthlm och en fin liten lägenhet. Det blev ett mysigt bad med tända ljus och en massa pussar. För att sedan äta middag och se på film. Att det fanns en projektor gjorde ju inte filmen sämre. Efter en mysig natt så blev det shopping och lunch på stan. Blev visst bara en massa julklappar till mig, duktig flicka. Men fina var dem. Sen hittade jag även lite julklappar som jag ska önska mig. En riktigt skön tröja som jag nu berättat om för syster, så den hoppas jag på att få. Ett otroligt fint armband som jag blev förälskad i och sedan en morgonrock som jag bara "råkade" köpa till mig själv redan i sthlm. Så den får bli ett paket från tomten helt enkelt. Så nu ser jag fram emot en rikigt fin och mysig jul tillsammans med min älskade familj och mina nära och kära!

Och så är snön här, 15 cm nästan. Underbart! Hoppas bara det blir lite minusgrader så snön ligger kvar ända fram till jul!!

 

15 December 2009  | Länk | Min dag | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Helen .                                             Skaffa en gratis hemsida