~* MistySun *~
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Jenny
"Mistysun"

36 år och kvinna
Norrhult,
Kronobergs län
dagens visdom
De flesta människor känner inte. De tror att de känner. De tror inte. De tror att de tror.
kalendern
klockan
dagens roliga historia
Två rika män stog och skröt om vem som var rikast. - Jag är så rik att jag kan köpa hela jordklotet! - Nej det kan du inte, för jag säljer det inte.
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

Välkommen in i värmen!

Ta en stol, där på bordet finns te. Bara att ta för dig. Sitter du bekvämt? Ja, då börjar vi.

Jag heter Jenny. Kallas Nenne eller Smultron av mina vänner. Mina magivänner kallar mig MistySun.
Jag är en häxa, 27 år gammal som älskar naturen, barn, dofter, blommor, datorer, vänner, familjen och allt som gör livet en gnutta lyckligare.
Jag pluggar en hel del distanskurser, bland annat "Hälsa - Örter och magi", "Tarotutbildning" och "Kristallers inverkan på vardagslivet". Med dessa kunbskaper jag skaffar mig, är min dröm att kunna öppna eget. Att livnära mig på detta. Vissa tycker säkert att jag är från vettet. Men håll då era tankar för er själva. Jag vill då inte ha dom.

Jag har ett stort projekt i år med. Har fått upp mitt älskade växthus som jag håller på att renar och förbereda för nästa års härligheter. Tomater, gurka, meloner, sallat, rädisor, spenat och massor med andra örter som jag ska använda mig av i min vardag. Pallkragen ska fyllas med div örter den med. Kanske även flyttasa till ett annat ställe på tomten.

Men nog om det, medans du dricker upp ditt te, så kan du kika vidare på mina bilder, min blogg och sist men inte minst. Lämna gärna ett tassavtryck i min gästbok!!


Kram MistySun
nyheter

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Jenny "Mistysun"                                             Skaffa en gratis hemsida