En liten liten kvinna med stora tankar.
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Johanna
Gillstam

27 år och kvinna
Katrineholm,
Södermanlands län
dagens visdom
Man ångrar sällan det man inte minns.
klockan
dagens roliga historia
- Jag är ledsen att jag råkade spränga ditt bageri. - Ja, nu ska du få se på andra bullar.
dagens onödiga vetande
Fördelningen mellan blodgrupperna varierar från folkslag till folkslag. De amerikanska indianerna är de enda som bara har en blodgrupp - 0.
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

En blogg som jag tar hand om, vårdar och älskar.. som en barbiedockas betydelse för mej för ca 10år sedan?
senaste blogginlägget
Generation-curling och vardagshjältar

Allt jag gör just nu gör jag för alla andra. De två senaste månaderna har gått ut på att jobba dygnet runt, även när jag borde sova. Jag startade ett projekt som från början helt byggde på att jag var självisk. Nyss hemkommen från ett annat land var det enda jag ville att få vara i min hemstad.. Min tråkiga, arbetslösa och gråa hemstad. Arbetslösa.. jag startar en arbetsförmedling som bygger på att alla driver projektet för att få jobb och tjäna pengar. När alla tjänar pengar konsumerar dem och får staden att leva.. tänkte jag.

Vad jag missade i min beräkning var att människor (Speciellt födda på 80- och 90tal) har en tendens att tro att någon annan ska göra allting åt dem. Vems fel? Curling-föräldrar, arbetgivare, lärare och myndigheter. Generation-curling. Och japp, jag lämnar också kaffekoppen på bordet i hopp om att "någon annan" ska ta bort den.

Just nu känns det som att folk sliter ur all energi ur mej. Allt jag önskar just nu är någon som faktiskt kan ge mej lite energi. Dessa personer är för det mesta i en timmerbil eller ligger i en säng med spruckna revben. Men så ibland dyker en såndär hjälte upp och i samband med den tappade hakan så häller de i en några liter energi.

Kan inte alla vara lite hjältar imorgon?
12 December 2012  | Länk | Random | 0 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Johanna Gillstam                                             Skaffa en gratis hemsida