En liten liten kvinna med stora tankar.
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Johanna
Gillstam

26 år och kvinna
Katrineholm,
Södermanlands län
dagens visdom
En man som ser världen på samma sätt när han är 50 år som när han var 20 år har slösat bort 30 år av sitt liv
klockan
dagens roliga historia
Elefanten till musen: - Tänk vad du är liten och ynklig Musen: - Ja, men du får tänka på att jag nyss varit ruskigt förkyld.
dagens onödiga vetande
John Lennons första flickvän hette Thelma Pickles.
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

En blogg som jag tar hand om, vårdar och älskar.. som en barbiedockas betydelse för mej för ca 10år sedan?
senaste blogginlägget
Generation-curling och vardagshjältar

Allt jag gör just nu gör jag för alla andra. De två senaste månaderna har gått ut på att jobba dygnet runt, även när jag borde sova. Jag startade ett projekt som från början helt byggde på att jag var självisk. Nyss hemkommen från ett annat land var det enda jag ville att få vara i min hemstad.. Min tråkiga, arbetslösa och gråa hemstad. Arbetslösa.. jag startar en arbetsförmedling som bygger på att alla driver projektet för att få jobb och tjäna pengar. När alla tjänar pengar konsumerar dem och får staden att leva.. tänkte jag.

Vad jag missade i min beräkning var att människor (Speciellt födda på 80- och 90tal) har en tendens att tro att någon annan ska göra allting åt dem. Vems fel? Curling-föräldrar, arbetgivare, lärare och myndigheter. Generation-curling. Och japp, jag lämnar också kaffekoppen på bordet i hopp om att "någon annan" ska ta bort den.

Just nu känns det som att folk sliter ur all energi ur mej. Allt jag önskar just nu är någon som faktiskt kan ge mej lite energi. Dessa personer är för det mesta i en timmerbil eller ligger i en säng med spruckna revben. Men så ibland dyker en såndär hjälte upp och i samband med den tappade hakan så häller de i en några liter energi.

Kan inte alla vara lite hjältar imorgon?
12 December 2012  | Länk | Random | 0 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Johanna Gillstam                                             Skaffa en gratis hemsida