Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
ewelina B

10 år och kvinna
Katrineholm,
Södermanlands län
senaste blogginlägget
Äckel.

Gårdagen var en jättebra dag, vin och lakritsshots med mina bästa kusiner. Verkligen jättemysigt, även om alla tre blev alldeles för fulla.
Av ovanstående att döma kan man förstå bakfyllan jag vaknade med, men lyckades dricka bort med massa saft, kaffe och energidryck.
När jag sedan måste bege mig hem till mina föräldrar igen börjar det rasa. Äckliga mamma med sitt äckliga vin. Pappa med sin jävla pessimism. Min bror med sin jävla autism. Jävla allt.
Jag var helt utmattad redan efter en timmes närvaro i allt äckel, för att så småning om somna gott på soffan. När jag vaknar ur min skönhetssömn sitter mamma och äter, då inser jag min egen hunger. En vandring mot köket för att inse att maten faller mig i smaken, vilket den sällan gör, får mig på lite bättre humör. Tills jag inser att det inte räcker till mig. Maten tillagades under tiden jag befann mig i huset. De borde kunnat räkna ut med arslet att jag också skulle äta. Men nej, två mackor, väldigt lite energi och med en stor klump av ilska inom mig (som får växa och gro då minsta klagomål från mitt håll utlöser Dantes Inferno) sätter jag mig vid min dator för att se vad som hänt i mina vänners värld. Mina Facebook-vänner vill säga.
Väldigt snart märker jag, åter igen, att folk så kallade problem, det mest relevanta i deras liv, handlar om att äga eller hitta sitt livs kärlek vid 17-19 års ålder. Folk vars pojkvänner lämnat dem för att få knulla allt som rör sig, som de (vad de tror) känslomässigt klamrar sig fast vid för att bli mer och mer sårade. Släpp det för fan, skaffa ett RIKTIGT problem innan du klagar. Och folk som inte har råd att köpa ett klädesplagg etc, för att vara olyckliga i vad de tror en evighet.
Förstår inte människor att deras största problem är att de är fångar i sin egen ytlighet?
Jag säger inte att mina problem är mer "värda", men de är fan så mycket mer relevanta. Mina problem är saker jag inte kan påverka, men som påverkar mig och min livskvalité. Problem jag inte valt, dvs som inte är konsekvanser av eget handlande. Självklart har jag irrelevanta och ytliga problem jag också, men de är inte mina främsta. Därför inte heller värda att klaga över, då jag vet att ingen vill höra.
21 Mars 2010  | Länk | candystorerock | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & ewelina B                                              Skaffa en gratis hemsida