Emma Med Krabbes Sjukdom
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
om mig
Emma
Säll

12 år och kvinna
Borås,
Västra Götalands län
antal besökare

Hej & Välkommen till mitt lilla krypin

Mitt namn är Emma Sofia Säll,
jag föddes 7 september 2008 kl 19.11 på Södra Älvsborgs Sjukhus i Borås.
Jag vägde 3840 g och var 53 cm lång.

Hösten förlöpte fint och jag växte bra. När jag var tre-fyra månader började mina föräldrar misstänka att något inte var helt ok, jag utvecklades inte motoriskt och var väldigt ledsen. Vi sökte hjälp och till slut fick vi träffa barnneurolog som startade en utredning på mig med misstanke om neurometabol sjukdom.

Den 27 mars 2009 fick vi diagnosen Krabbes sjukdom...

Livet tog en vändning för hela familjen. Mamma och pappa var hela tiden klart beslutna att fixa detta, finnas till för och vara starka för mig.
Jag skulle få lika bra livskvalité som andra barn!
Jag blev inskriven på habiliteringen i Borås, hela familjen får jättebra hjälp och stöd från dessa fantastiska människor. Jag äter en medicin som heter Iktorivil och den lindrar en del av min ohälsa.

Trots mina envisa krabbilusker hade jag förmånen att må ganska bra, jag var nyfiken på livet och följde gärna med på familjens många äventyr.

Den 10 januari 2013 tog jag mitt sista andetag, jag blev 4 år, 4 månader och 3 dagar och jag gick i mål med flaggan i topp. Nu är jag världens finaste ängel som vakar över mina kära.

Avslutningsvis vill jag säga att utan alla underbara familjemedlemmar och vänner hade jag och mina föräldrar mått mycket sämre, tack alla för att ni finns.

senaste blogginlägget
Färdig plats

Hej.

Nu har tiden gått och vi har (efter väderförhållande och personliga processer) äntligen haft Emmas urnsättning. Någon dag efter den så kom stenen och idag har vi planterat och gjort fint på hennes alldeles egna plats. Emma finns på Fristads kyrkogård, till vänster om kyrkan sett framifrån. Går ni nerför den lilla branta backen så går ni höger vid andra raden, där ser ni 3 stora björkar och Emma vilar under den mittersta av dessa.

Saknande är enorm och vi kämpar på. Familjen har nu semester och vi ser fram emot många sköna dagar. Så nu efter 57.058 besök, 188 inlägg och 267 kommentarer så tackar vi för oss. Bloggen kommer ligga kvar fast den kommer nog inte uppdateras så ofta, men ni alla är självklart välkomna och titta in här när ni vill.

Som vi säger på startsidan så vill vi tacka er alla som stöttar oss och som funnits för oss.
Massa kramar och pussar från hela familjen Säll
25 Juni 2013  | Länk | Händelser | 1 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Emma Säll                                             Skaffa en gratis hemsida