Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Malin
Magnusson

26 år och kvinna
Katrineholm,
Södermanlands län
klockan
antal besökare

Jag vet exakt vad jag vill säga..
senaste blogginlägget
Dagens event

Taack vare er som är för fega för att kommentera så kommer jag nog snarast lägga ner denna blogg. Jag tycker inte det är tillräckligt kul att skriva om det inte finns någon uppskattning för det (med det sagt så ger jag en eloge till Arvid som var den enda som kommenterade, även om han gjorde det för att jag sa åt honom att göra det).

Hursomhelst så har jag idag tagit min käraste söta katt till djurkliniken. Hon har mått dåligt sen i förrförrigår. Eftersom hon inte vill äta, göra några av sina andra behov och har ont på vissa delar av ryggen så bestämde veterinärerna att de ville ha henne kvar där tills hon är bättre. Känns otroligt tomt. Jag blev lite känslosam på djurkliniken och började gråta när vi skulle gå därifrån. Första gången min katt inte sover hemma eller är utomhus av egen vilja. Trodde ju att hon skulle dö! Men senast vi ringde och pratade med veterinären så lät det som om det skulle bli bra igen. Så jag ser fram emot dagen då hon kommer hem igen.

Annars har jag bara hängt med Arvid under dagen. Han var fin och följde med på min läkartid igår och han hängde även med till djurkliniken idag. Fint gjort av honom.

Nu ska jag sova. Hejdå.
16 Augusti 2011  | Länk | Livet! | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Malin Magnusson                                             Skaffa en gratis hemsida