Mitt hundliv
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Alice
.

10 år och kvinna
Göteborg,
Västra Götalands län
kalendern
klockan
nya foton

Nyduschad! Belöning - tuggben!
antal besökare

Välkommen till Alice blogg!

- Hyltans Heartbreaker My Happyness -

Lämna gärna ett tassavtryck i gästboken :-)

 

 

senaste blogginlägget
Hösten 2010

Nu är agilitykursen slut, vi har fått lära oss massa roliga saker! Ska gå en fortsättningskurs till våren tänkte jag men först ska vi öva på allt vi lärt oss på nybörjarkursen (slalom, ringen, tunneln, hinder m.m). Jag och Dennis som har Allan ska försöka hyra en sal 1 gång/vecka och träna inomhus men hundarna.

Alice börjar komma i slyngåldern. Lyssnar dåligt på när jag & Matti säger till henne och blir rädd och skäller på stora, svarta saker :-S

Nu har magproblemen kommit tillbaka, dom senaste dagarna har jag behövt gå ut med henne mitt i natten eller behövt plocka upp efter henne inomhus....mindre kul! :-/ Magen har varit bra hela sommaren men vips så är den instabil igen. Funderar på att avmaska henne kanske? Kan man göra det när hunden är lite känslig i magen? Har bara avmaskat henne när hon var valp så det kanske är på tiden? hur som helst så kommer jag fortsätta med fodret jag köpte i somras, det ska vara snällt mot magen.

Annars flyter livet på som vanligt med promenader och div. upptåg. I söndags gick vi promenad i Skatås med Stina och Malva.

Jag är dålig på att ta kort men Matti tog 2 st för en månad sen när Alice sitter i hans säng.

4 November 2010  | Länk | Hundliv | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Alice .                                             Skaffa en gratis hemsida