illusioner
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Kim
Söderberg

29 år och kvinna
Örnsköldsvik,
Västernorrlands län
klockan
antal besökare

senaste blogginlägget
Lesbianer och bruna skor.

För alla er som inte vet så är jag lesbisk. En till sak för alla er som inte vet så är tjejer komplicerade! Vad vi än säger så är vi komplicerade!
Fakta om tjejer:
1. Vad vi än säger. Lita inte på det. För antingen så menar vi något underförstått, kanske att vi menar det vi säger för att förvirra dig (låt dig inte luras) eller så menar vi inget men vill ändå ha ett svar och vi kommer ändå inte vara nöjda med svaret vi får ifrån er.
2. Vi vet helt enkelt inte själva vad vi vill men även om vi gjorde det så vill vi att du ska veta det utan att vi ska behöva säga det.
3. Vi bitts!
4. Utan er där ute som vill vara med oss är vi inget. Vi vet det men säger det inte. För vi kan inte visa oss svaga..
5. Vi vet allt! Så är det bara! Ni kommer inte ifrån det, ingen! Spelar ingen roll hur mycket ni tror att ni har rätt (och vet att ni har rätt) så måste ni släppa det! Någon gång kommer vi inse att vi hade fel i vissa saker. Men ni kommer inte få höra det.
6. Tänk som en tjej så kommer det bli bra ;)

Listan kan göras lång. Men vi börjar med detta! För att inte hitta en tjej som är som det jag rabblde upp ovan så måste du leva i en drömmvärld. Du kan inte komma ifrån alla punkterna. Kanske någon...men inte alla! Ha tålamod är mitt bästa tips.
2 Januari 2012  | Länk | det första, det sista och det som inte behövs | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Kim Söderberg                                             Skaffa en gratis hemsida