Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Videoklipp Logga in
om mig
lina
sandahl
27 år och kvinna
Lund,
Skåne län
antal besökare

Välkommen till djlinuzz!

(ta djlinuzz med en nypa salt så länge, jag har än inget namn utan har bara vänner som kallar mig detta på skämt!)

sugen på fest?


Vem är jag?
Jag heter Lina Sandahl och bor i Lund. Jag har ett stort intresse för musik och mixande. Detta är en hobby som vuxit fram genom åren, då jag alltid gillat musik inom genres som dance och house etc. Jag har ingen utbildning inom hobbyn utan får min kunskap utifrån mitt intresse (vilket gör att jag blir bättre efter hand då jag finner glädje i det jag gör).


Vad erbjuder jag?
Jag har ibland fixat musik gratis på fester dit jag är bjuden då jag spelar för att öva upp mina kunskaper och sprida info om mig själv (samt sprida glädje på dansgolvet). Jag kommer att kunna erbjuda spelningar troligtvis senare i sommar och i och med att jag är nybörjare och är ny bland alla grymma konkurrenter spelar jag till en början till oerhört låga priser! Musiken anpassas till festvärdens/värdarnas önskemål. Antingen kan du som festvärd be om en planerad spellista för kvällen (där du är med och påverkar låtar i en lista som sedan mixas och blandas under kvällen). Eller kan du be om musik inom vissa genres och att jag utifrån den väljer passande musik. Vägen till drömmålet att bli en profesionell DJ är lång, men än övar jag för att bli bättre och för att sprida glädje.Nedan följer information om den utrustning jag använder mig av:

DJ
Jag använder mig(som nybörjare)av Hercules DJ Control(http://www.ljudia.com/pa-dj-s82099/data-dj-c79404/hercules-dj-control-mp3-p79411/). Till denna använder jag programmet Virtual DJ Mp3 Control Edition.

Surroundsystem
För tillfället planeras ett par Cerwin Vega högtalare att köpas in. Annars finns också planer att ta hem ett stereosystem från Billebro.se som håller hus i Stockholm. Mer info kommer.

Belysning
Jag tar betalt för discobelysning till en låg summa. För tillfället består denna belysning av ett Stroboskop och en ljusorgel (6 lampor, enkel modul dvs ej påbyggd). 3 olika typer av ljusslingor finns också.

 


Ljusorgel med 6 lampor á 360 Watt. Går i takt med musiken.

Stroboskop

Många har uppskattat det jag gjort på tidigare fester och föreslagit att jag ska marknadsföra mig. Jag ser detta som en mild start! Det är ett sätt för mig att ytterligare njuta av min hobby och sprida vidare min glädje! Samtidigt är det oerhört billigt för plånboken! Ska du ha en lagom stor lokalfest eller hemmafest skulle du nog bli nöjd med mitt jobb. I framtiden planeras ett större mixerbord och utökning av övrig utrustning + större erfarenhet som kommer med åren!


Priser (obs! preliminära, kommer att uppdateras).

Spelning/timme* 20 kr

Belysning
(Stroboskop, Ljusorgel á 6 lampor, Ljusslinga (finns i röd eller med färgade plastbollar, enkelt ljus)

10 kr/st (för hela kvällen)

 

 

 

 

 I priset ingår: Planerad spellista (utarbetad spellista i samarbete med festvärden/värdarna) ELLER: Potpurri (välj genres, blandad mixning inom dessa). I priset spelning/timme avses den tid från dess att jag fixar musiken tills dess att jag slutar med det för kvällen.
Upp och nedmontering av grejerna ingår också i priset! Förutsättningen är bara att platsen för högtalare och övrig utrustning är förberedd innan festen!

 

Du kan räkna med att lägga ut högst 150 kr för en fest på c:a 6 timmar, med stroboskop, ljusorgel, en ljusslinga samt upp och nedmontering!

Många Dj:s tar flera tusenlappar för ett par timmar! Sen ska vi självklart ha i minnet att dessa är proffessionella och utbildade.... men detta är en iallafall min start på en hobby som jag troligtvis kommer hålla på med länge!
Du tjänar dock ändå mycket pengar och får iallafall en Grym kväll för pengarna!


Tips!

Du kan dela upp spelningen i tre "pass": 1.förfest 2. fest 3. efterfest. Mixningen anpassas till "tempot" i festen. Musiken byts när jag meddelas eller jag själv föreslår det. 

I övrigt fall gäller vanlig spelning hela kvällen (Dvs spellista eller potpurri). Jag har mycket blandad musik och har mycket att erbjuda i mitt sortiment!

Jag spelar inom området för Lund. Välkommen att höra av dig med frågor eller vid intresse!

linasandahl_@hotmail.com

Jag använder MSN och kan också läggas till där med samma adress.

(Eventuella ändringar eller hinder meddelas per mail till den som hört av sig).12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & lina sandahl                                             Skaffa en gratis hemsida