Startsidan Blogg Gästbok Topplistor Om mig Logga in
om mig
Amanda
Helin

20 år och kvinna
Löddeköpinge,
Skåne län
översättning
dagens visdom
Att inte ha blivit älskad är otur, att inte kunna älska - det är olycka.
kalendern
dagens roliga historia
Frisören frågade oroligt kunden: -Hade ni röd slips när ni kom in? -Nej -Oj. hjälp!
dagens onödiga vetande
En trasig analog klocka visar alltid rätt tid två gånger per dygn.
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

Välkomna till Simcide, en hemsida av mig...
Ordet Simcide kommer från Suicide som är självmord på engelska, lägg till ordet Sim som är befolkningen i sims, så blir det Simcide. Som ska betyda Simmord, eftersom att jag brukar mörda mina simmar....till formuläret >>
senaste blogginlägget
Flumm xd

Översatte med google translate. Svenska>franska>svenska>tjeckiska>svenska.


svara på frågor och diskutera ämnen, använd sökfunktionen för att hitta. Bland de ämnen som för närvarande inga nya frågor kommer inte att tillåtas att starta.


Måste bara tillägga något inte delta i diskussioner. Tjänster bidragit till denna debatt över huvud taget ses som irriterande för andra medlemmar.


Var hänsynsfull. För alla bekvämligheter på olika språk och håll en vänlig röst. Behandla andra som du vill bli behandlad. När du skriver denna typ av kommentarer är irriterande kommentarer tills diskussionen är att förstå andra människors stavfel inte är det. Är föremål för tråd ditt meddelande kommer att hålla.


Jag förstår att alla har ett värdigt sätt. Därför i Sverige använder forumet. (Norska, danska och engelska, om det behövs.) Språk Katt-och andra kommer inte att godtas. För att undvika ordet med versaler eller meddelanden som ska uppfattas som sådan ett skrik. Håll till en behaglig nivå på över uttryck.


Överdriv inte användandet av citat. "Denna funktion, skulle det föregående meddelandet i en kommentar svar vilja tillägga / kommentar kan visa ingår. Obehövliga sista citatet är att. När långa meddelanden Jankoviçin, finns det någon bra idé, några av er det svar du vill ha jobbet. Överdriven citat debatten är att flytta är svårt . Därför finns det också många referenser för att undvika dessa tjänster.


Fungerar inte missbruk redigering. "Redigera" Om den korrekta stavningen och tryckfel har förberetts för ditt meddelande. Moderatorer kontroll meddelanden som sänds av mönster av tidigare versioner kan läsa. Om det fanns andra medlemmar av det han skrev om huvuddragen i reaktionstid förändring. Anledningen till denna diskussion tråd den till dem som följer efter händelsen kan vara omöjligt att tid.


Välj ett passande forum för ditt ämne. Om du inte kan hitta de ämnen som du skriver, använd sökfunktionen. Skriv in ditt namn i fältet "Författare" och "- alla forum -" i "Skriv" och välj Kör.


Ge ditt meddelande en tydlig titel. Nej, "läs det här!", "Hjälp!" eller. tydligt vad andra medlemmar har titeln lika lätt skriva om vad var och sedan beslöt att gå att se kan se.


undertecknat upp med Använd inte mer än en rad. En signatur på ett roligt sätt att avsluta sitt budskap kan vara. En diskussion om undertecknande saker, som dessa störande annonser får inte innehålla papper.
Varje post / tråd, forumets regler strider mot Post "genom att klicka på ett klagomål med denna rapport är tillgänglig för medlemmar." Mail och fri tid för att underlätta den allmänna grunden för talan mot brottslighet med en kort beskrivning.

Moderatorerna är där frivilligt. De är särskilt relevanta och kommer att hjälpa många medlemmar. Om du behöver / forum regler som strider mot Redigera inlägg att ta bort meddelandet. allvarlig överträdelse eller upprepade överträdelser av en medlem tillfälligt eller permanent avstängd från TheSims.se kan. Dessa forum eftersom reglerna inte kan förstås helt, moderatorer, och för att betona vad som är acceptabelt eller inte, finns det i varje enskilt fall avgörs.Moderatorer: Albertina, borgmästare, elli_gosig, GamerGrl, Gnubäbis, Henkle, idgiwidoon, Lisen801, rob_rekyl, Serenety, Simi, Sims Slutanu, tillverkare, Vampyrnide, reservdelar mulor.
25 Juli 2010  | Länk | övrigt | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Amanda Helin                                             Skaffa en gratis hemsida