SKÄGG KULTURFÖRENING
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Logga in
om mig
Skägg
Kulturförening
9 år och kvinna
Backe,
Jämtlands län
klockan
.:FÖR EN LEVANDE KULTUR I NORRLANDS INLAND:.
senaste blogginlägget
BOTTLENECK JOHN PÅ SKÄGGBLUES!

SKÄGGBLUES DEN 30 APRIL KL. 22.00 PÅ FJÄLLSJÖGÅRDEN MED BOTTLENECK JOHNS DELTA DUO! INTRÄDE 80:- ,INTRÄDE MEDLEMMAR 50:- Åldersgräns 18 år.


BOTTLENECK JOHNS DELTA DUO
Johan "Bottleneck John" Eliasson är bluessångare och gitarrist från Lit, Jämtland. Med Sverige som bas turnerar han ute i Europa och har även gjort en USA-turné i södra staterna Mississippi, Tennesee och Arkansas med spelningar på klubbar och festivaler där. Spelade bl.a. på The King Biscuit Blues Festival i Helena, USAs största och äldsta bluesfestival som numera heter Arkansas Blues & Heritage Festival.
Bottleneck Johns Delta Duo bjuder på oltimey blues, hokum & spirituals med rötterna djupt, djupt nere i 1920/30-talets Mississippidelta, ibland intensiv, rå och tempofylld men även tillbakalutad och känslosam. En konsert med BJs Delta Duo blir till en musikalisk tidsresa med låtar av legendarer som Robert Johnson, Son House, Bukka White, Blind Willie Johnson och Muddy Waters men även eget material i denna traditionsfyllda genre! Den andra musikanten i duon är denna gång Svenne Klingermyhr på gitarr och akustisk bas!
www.myspace.com/bottleneckblues
22 Februari 2010  | Länk | Musik | 1 kommentar
nyheter

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Skägg Kulturförening                                             Skaffa en gratis hemsida