http://www.youtube.com/watch?v=jQiDZDOSo40
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Haparanda Anstalt
Haparanda Anstalt

37 år och kvinna
Haparanda,
Norrbottens län
nya foton


antal besökare

ÅRETS BÄSTA FILM UTE PÅ YOUTUBE.

ETT MÅSTE ATT SE, KOPIERA LÄNKEN & KLISTRA IN DEN I ERAN WEBBLÄSARE " MISSA EJ "

http://www.youtube.com/watch?v=jQiDZDOSo40
senaste blogginlägget
Lars Olsson avdelnings chef öppna avdelningen Haparanda

Denna blogg ska idag handla om Lars Olsson!
Vem är då denna man, för många ett bekant ansikte, för andra helt okänd.

Storhetsvansinne är vi många som vet vad det är & att binda ihop detta syndrom med denna man är ingen överdrift, snarare en underdrift.

Lars började sin karriär inom kriminalvården på Haparanda anstalt som en vanlig vårdare & så här långt är allting bra, under denna tid så kom han ganska bra överense med internerna och internerna kom på samma sätt överense med honom.

Sedan ungefär 1,5 år sedan är han avdelningschef för öppna annexet ( avd ) på Haparanda anstalt och direkt han tog över denna post så började han göra om regler, tillföra nya regler som han kallar för ( Interna regler ) vi skulle villja kalla dom för ( hans egna regler ).

Förra avdelnings chefen på denna avdelning var en man som hade ett mycket bra förhållande till klienterna som avtjänade sitt straff där och incidenter som kunde ge negativa vibbar inträffade mycket sällan.

Kort och slagkraftigt kan man säga, klienterna kom dit och avtjänade sina straff oftast med bra resultat som att tex inte återfalla i brottslighet efter frigivandet.

Men åter till berättelsen om den svarta ankan som började djävlas för att känna någon slags privat innre frid.

Lars Olsson började direkt förbjuda annhöriga att tex ta med sig godis, ciggaretter och dylikt med hänvisning till att det var förenat med en säkerhetsrisk, säkerhetsrisk? på en öppen anstalt där större mängden av klienteriet är pojkar som begått bus ( detta säger vi enbart för att ) försöka få er att förstå skillnaden på en öppen avdelning & en sluten som tex Hall eller kumla m.m

På vilket sätt är det en säkerhetsrisk om en mamma köper med sig oöppnade godispåsar eller oöppnade ciggarette paket till sin son? Givetvis finns det ingen sådan.

Vidare förbjöd han dom att även köpa med sig läsk, alltså en oöppnad coca cola burk var helt förbjuden, enligt honom så skulle ju någon ha kunnat tagit sig in i affärens lokal där läsken såldes & lyckats preparera denna coca cola med någon form av stimulantia medel ( även om burken var intakt & ej öppnad ) hur nu detta skulle gå till är för oss en riktig gåta.

Till slut så var det enda som var tillåtet att ta med för anhöriga

*Tidningar
*Snittblommor

Man måste då försöka förstå att om man behandlar människor på detta sättet så blir resultatet inte till det goda, tvärtom

Då ska ni veta att vi pratat med en större del av de vakter som jobbar på stället som i skym undan även dom tycker att det är riktigt korkat & fördjävligt, tyvärr så vågar dom inte säga det öppet så det kommer fram till Lars Olsson kännedom då hirakin på detta ställe är att en vanlig vårdare ses i cehefens ögon som ett patrask som inte har något att säga till om.

Interna regler kallas detta, vilket i sin tur leder till intern kaos och som direkt resulterar i en mycket mycket sämre tillvaro för både interner och dess vakter som umgås med dom varje dag!

Vi undrar just hur länge denna STALIN ska få fortsätta härja på detta ställe innan hans egen chef " Jan Whallin " vågar ta itu med honom
2 September 2009  | Länk | Haparanda anstalt | 6 kommentarer
nya debattinlägg
Jakt & fiske   ang: körkort/vapenlicens 18 Okt
50+   ang: kort 11 Okt
50+   imssage 11 Sep
Flört & kärlek   KAMAGRA 24 Aug
Flört & kärlek   KAMAGRA 22 Aug
Sport & idrott   Bengin Kama- Vem tror ni vinner Wimbledon? 21 Juni
Jakt & fiske   ang: Vackert jaktmotiv från Nacka - sjön 19 Mars
Flört & kärlek   ang: Dejta kompis ex? 19 Mars
Nogg.se   ang: Mina funderingar kring #metoo kampanjen. 22 Jan
Nogg.se   Mina funderingar kring #metoo kampanjen. 8 Jan

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Haparanda Anstalt Haparanda Anstalt                                             Skaffa en gratis hemsida