Who Am I?
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
om mig
Johanna
Asplund

28 år och kvinna
Lidköping,
Västra Götalands län
senaste blogginlägget
Äntligen! :)

Nu har jag äntligen blivit frisk och mår äntligen toppen igen! :) Äter fortfarande pencilin och kommer göra det i ungefär 6 dagar till, men det gör väl ingenting såvida man kommer ihåg att ta dom! :) Blev så sjuk så fick spendera en hel dag på sjukhuset, så nu kanske ni förstår varför jag inte riktigt orkade blogga. :)

Sen så fyllde jag år i fredags, 19 hela år och fick spendera den ner bäddad i soffan ensam! Men jag blev frisk nog och kunde ha släktkalas igår här hemma :) Fick pengar och present kort + massa blommor och sånt. :) Sen fick jag ju en tatuering av Robin, som jag gjorde redan den 16;e juni som jag älskar! :)

Menmen! Sitter här och lyssnar på Jackson 5, tänkte snart sätta mig och spela lite Super Nintendo och tönta mig lite med Super Mario! Sen har jag en jätterolig sak att berätta för er! Jag och Robin ska på lägenhetsvisning inom en snar framtid, vet inte datum än men längtar jättemycket. Det är en 3;a som ligger lite utanför centrum, men det tar väl kanske 10 minuter att gå in till stan, sen är det nära till min storebror samt en stor mataffär! :) Sen är toppen att det är en 3;a för då har vi sovrum, kök, vardagsrum sen ett "kontor" så man slipper ha datorn i sovrummet eller vardagsrummet. :) Min dator är bärbar, så mig kvittar det men Robin vill ju köpa en stationär!

Men nu ska jag upp och laga lite paj eller något till kvällsmat! :) Tror det blir ost och skinkpaj!

Puss på er!
27 Juli 2009  | Länk | Min vardag | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Johanna Asplund                                             Skaffa en gratis hemsida