Startsidan Blogg Gästbok Om mig Logga in
om mig
Cassandra o Isabella
=)

21 år och kvinna
Malmö,
Skåne län
klockan
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

Hej alla fans! Glöm inte efter varje besök att läsa senaste blogginlägget om K&D som står längst ner på sidan =) Deras egna hemsida på nogg som dom fått hjälp med: www.nogg.se/dramaqueens
I en tidning säger Kimberly att så många namn var upptagna, och dom båda gillar teater, mest Dempsey då men... Så tillslut blev det "dramaqueens".
Här kommer lite småfakta om Kimberly o Dempsey! Min (Cassandras) moster jobbar på en väldigt dyr specialtidning (glömt vad den heter...) i Los Angeles där vi hittat lite småfakta eftersom det inte finns så mycket publicerat här på nätet pgr av att dom vill leva lite mer privat ... Men vi kallar tidningen Star här på sidan...

Dempsey:

Dempsey är 15 år. Hon fyller år 23 Augusti.
Hon är 1,60 cm lång.
På skor har hon storlek 36. Hon älskar kina-mat!! K berättade en gång till Star att hon åt bara kinamat på en hel vecka! Hon är tokig i det. Hon växte upp i New York men flyttade redan som fyra-åring till Malibu. Redan som femåring så började hon att ta sång-dans lektioner. När hon var sju år började hon även i teater. Hon och Kimberly växte upp tillsammans i N.Y och Malibu där båda nu bor grannar. När Dempsey var nio år så såg hon på en affish i stan om en sångtävling. Hon övertalade då Kimberly att dom skulle ställa upp. Efter det ställde dom upp i 4 stycken till innan dom blev upptäckta och fick sitt första skivkontrakt, dom var då 11 år gamla. Dempseys föräldrar är skådespelare och Dempsey medverkade i sin första film som en biroll när hon var sex år gammal. Hon har inte haft större roller för hon tycker det räcker med en lite mindre roll, så hon har tackat nej till många huvudroller... Dempsey älskar att shoppa skor och väskor säger hon till Cassandras(jag) mosters tidning. Det märks även tydligt eftersom vi ser henne mest att hon handlar skor och väskor. Hon har över 100 par skor och över 50 st väskor!

Kimberly:

Kimberly är 15 år. Hon fyller år 2 April. Hon är 1,64 cm lång. På skor har hon storlek 38. Kan ha 39 beroende på skomodell. Hon älskar Thaimat! Hon växte upp i New York men flyttade som fyraåring till Malibu och blev granne med Dempsey. Redan som fyraåring när hon flyttat till Malibu började hon ta danslektioner. Två år senare när hon var sex och ett halvt år, började hon ta sånglektioner. När hon var åtta år började hon ta gitarrlektioner. Då gjorde hon även sitt första uppträdande. Hennes föräldrar var också musiker, inte så konstigt att hon har det i blodet. Kimberly älskar att shoppa skor, smink och väskor. Hon har en hel garderob full med väskor.


Kramar Cassandra & Isabella =)
senaste blogginlägget
OMG!

Nyss sågs Dempsey ute med en kille som heter Casper.
Dom gick till en skivaffär och blev där instängda för alla reportrar och papaazzi.
Även en del autografjägare. Senare på dagen sågs dom inne på en kinaresturang mitt i stan och åt. Dempsey älskar kina-mat!! En vittne säger att hon fick en väldigt dyr DKNY parfym och dom kysstes. Att dom var ute på en dejt rår det ingen tvivel om, men själv hävdar hon att dom bara är kompisar och INTE kysstes.
Är dom ett par? Ja, det får framtiden utvisa.

Källa: Star. Star rapporterar mig om allt som dom skriver om Demps och Kimmi för jag och Isabella är världens största fans!

/ Cassandra
31 Juli 2009  | Länk | DempseyKimberly | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Cassandra o Isabella =)                                             Skaffa en gratis hemsida