Välkommen!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Camilla
Zetterberg

49 år och kvinna
Karlsborg,
Västra Götalands län
klockan
dagens onödiga vetande
Jordsvinets favoritföda är termiter.
Google sökning
nogg.se   Web  
dagens webbspel
antal besökare

senaste blogginlägget
Matte har bakat!!

...Ja så sa nog Zeke och Allis till varann i helgen......
Jag hade bakat en dubbel sats saffransbröd två påsar saffran för 35 kronor styck!!!! En hel del lussekatter, men även två stora härliga kransar med mandelmassefyllning blev det....
Jag delade dem i fyra bitar och lade dem i påsar på köksbänken - så långt in jag kunde för att ingen liten hundnos skulle vara framme!

Jag tänkte bara inte på att Zeke är mycket "längre" än Allis. Och sagt och gjort - när jag kom in från tvättstugan igen fanns det bara lite smulor och sönderrivna plastpåsar kvar utströdda på hela köksgolvet!!

De har alltså smällt i sig två saffranskransar - varsinn har de väl kalasat på antar jag..... Jag blev lite orolig för magarna så det blev knappt någon kvällsmat på kvällen eftersom jag tänkte att de skulle få smälta alltihop i lugn och ro. Men vi har inte märkt någonting på nån av dem och magarna har varit som vanligt idag!
Så nu har jag bara några lussebullar som ligger i frysen - det räcker kanske till två adventsfikan sen måste jag baka mer... hrmf....

Ja ja det är så det är - varken första eller sista gången man får vara med om detta antar jag...

Hundarna hatar verkligen detta kalla slaskiga väder vi haft ett tag nu. De vill inte gå ut alls utan kan sog hålla sig hur länge som helst. Zeke verkar tro att om han ligger alldeles blick stilla under en filt när jag ropar att vi ska gå ut så kanske jag inte upptäcker honom och han slipper hänga med. När jag ändå kommer och hämtar honom börjar han huttra bara jag sätter på kopplet! Han börjar småskaka så fort jag säger " Ska vi gå ut? " det ser för roligt ut! Han är för söt den killen! Han har verkligen fångat mitt hjärta ordentligt. Det är så roligt att ha en hund som gillar mig så mycket!
Allis springer alltid in under köksbordet när vi ska gå ut eller husse tar på sig löparkläderna - sen står hon där och gömmer sig bakom bordsbenen.... men hon avgudar verkligen sin husse - vi andra går också bra såklart men om hon får välja står husse överst på hennes lista - lätt!

Jag fattar inte hur de kan veta att det är regnrusk ute - när solen skiner älskar de ju att gå ut??
Zeke har faktiskt en svart Tshirt som han brukar gå omkring med även inne, för han är som sagt extremt frusen av sig tycker jag. Han krafsar på filten för att visa att han vill ha hjälp att lägga över filten på honom - när han väl har fått det kan han ligga så i timmar!
Måste säga att det är ganska bekvämt men såna här hundar iallafall - det vore ju mycket värre om de var väldigt rastlösa av sig och krävde en massa aktiviteter hela tiden - fast liiite mer aktiva kunde de ju få vara för mig! Men de är ju gamla nu - 48 och 50 år som vi brukar säga... hihi
Livet rullar på i maklig takt här och det händer inte så mycket spänannde utan vi går långpromenader med hundarna ( trots oviljan..) och så har vi lite inomhusaktiviteter och så förståss hundarnas favoritsysselsättning - sover!
Kram till er allihop från oss!
22 November 2010  | Länk | Min hund och jag! | 3 kommentarer

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Camilla Zetterberg                                             Skaffa en gratis hemsida