Startsidan Blogg Fotoalbum Milla´s sidor Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Camilla Sofi
Olsson

41 år och kvinna
Klippan,
Skåne län
översättning
dagens visdom
Att hata utlänningar är som att hata resten av världen.
kalendern
dagens roliga historia
- Vad heter Rinkebys nationalfågel? - Muckar du´va.
dagens onödiga vetande
din hjärna använder 10 gånger mer syre än resten av din kropp.
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

VÄLKOMMEN TILL CAMILLAS SIDA!
senaste blogginlägget
Husägare, sambo, Klippan-bo, receptionist, vår:-)

Nu har det hänt mycket och som vanligt hinner jag inte blogga så ofta som jag hade önskat.

Jag är numera sambo med min kille Peter som jag dejtat i drygt ett år nu. Vi köpte den där lilla gården i Söndraby i Klippan som jag hittade på hemnet.se tidigt i höstas. Den blev snabbt vår på pappret och det enda vi väntade på var att Peter skulle få sålt sin lägenhet i Malmö. Vi fixade med banken och jag åkte på min och Jossans efterlängtade semester till Indien.

Den 15/1 när jag låg på stranden i Varkala i södra Indien fick Peter en köpare på lägenheten och han tog budet och sålde den! Drömmen blev verklighet och nu var gården helt plötsligt vår på riktigt!

Jag kom hem den 23/1 och den 22/2 flyttade vi in på Hästskovägen 1 i Söndraby!!

Huset är ett dödsbo efter Carl Larsson som bott här i hela sitt liv. Gården byggdes troligtvis någon gång i mitten på 1800-talet och jag skulle lätt offra ett finger för att få höra hela historien som utspelat sig här!

Nästan alla Carls möbler och tavlor lämnades kvar till min stora förtjusning. Här finns ett gammalt drängaskåp, byråar, massor av äpple-möbler, stolar, fåtöljer, en kista, en kökssoffa, verktyg, trädgårdsredskap, krukor, gamla fönster som tillhört punchverandan, 2 gamla gjutjärnskaminer, ved mm, bord, piedestaler, en kökssoffa till, en gammeldags säng med utdragbar sänglåda under, säkert 20 trasmattor mm, mm.

Allt detta har vi att leka med när vi ska inreda vårt hus i efter egen smak och det kan ju inte bli mycket bättre. Flera av dessa möbler säljs på blocket och i butiker för många, många tusenlappar och jag hade aldrig haft råd att köpa på mig allt detta på egen hand.

SAMBO!

Det är rätt som det säger att det finns något vackert och kärleksfullt över att lära sig att leva tillsammans med någon annan. För mig är det allt annat än smärtfritt och det beror antagligen på att jag har levt ensam i hela mitt vuxna liv och jag har aldrig riktigt förstått varför jag ska göra som någon annan vill och fråga någon annan om saker och ting som jag är fullt kapabel att besluta själv!

Det är så att leva tillsammans med någon annan, man får ta hänsyn, fråga vad den andre tycker, acceptera att den andre gör konstiga saker i mitt hem och att han inte alltid gör och tänker som jag...skumt, extremt jobbigt men också trevligt, lärorikt och ganska mysigt faktiskt:-)

Nu börjar solen titta fram och jag gillar inte att sitta vid datorn då. Jag lämnar och återkommer! Man vet aldrig när....

Glad påsk eller i alla fall påsk!

Kukeliku!

Allt detta
2 April 2010  | Länk | Nya livet! | 0 kommentar
nya foton
nya debattinlägg
Flört & kärlek   KAMAGRA 24 Aug
Flört & kärlek   KAMAGRA 22 Aug
Sex & samlevnad   KAMAGRA 15 Aug
Sex & samlevnad   KAMAGRA 9 Aug
Sport & idrott   Bengin Kama- Vem tror ni vinner Wimbledon? 21 Juni
Flört & kärlek   ang: Dejta kompis ex? 19 Mars
Skola   ang: Författargymnasium? 25 Jan
Nogg.se   ang: Mina funderingar kring #metoo kampanjen. 22 Jan
Barn & föräldrar   ang: ADHD 12 Jan
Sex & samlevnad   ang: Leksaker. 12 Jan
nyheter

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Camilla Sofi Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida