Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Lovisa
Johansson

29 år och kvinna
Svanesund,
Västra Götalands län
senaste blogginlägget
First year of college over

Hej därhemma!
Jag är klar, finito, DONE! Inga mer prov, inlämningar eller lektioner på tre månader. LOVELY! Och imorgon åker jag hem till Sverige, om så bara för några timmar men ändå!
Mitt första år på college är slut. Hur konstigt låter inte det?

Just nu sitter jag på en "black hair-saloon", och ser på hur Alicia får någon slags hårbehandling. Vi ska sedan vidare till ett storage och låsa in grejer, sen ska jag hem till lisa som väntar på rummet. Hon har varit här sedan onsdags förra veckan, och vi har hunnit med en himla massa. Två kvällar i South beach, Aventura mall, beachvolleyboll, Banquett, POOL-stekande, Downtown.. Ja, jag har fått visat henne det mesta jag ville faktiskt.
Och hon ä l s k a r Miami. Men vem gör inte det när man har ledig tid, det är sol och 30 graders värme? Vi har iaf haft en kanonvecka, och det har varit så roligt att få visa henne hur jag har det här.

Men imorgon åker jag hem, och får se mamma och pappa igen och även om det bara blir för en dag så känns det jätteroligt. Sen bär det av till PARIS, där jag, julia och sofia ska turista som aldrig förr med kamera på magen, äta croissanger, crepes, hälsa på Mona Lisa, klättra i eifeltorn och parler francais en vecka. och SEN, sen kommer jag hem igen. Och då ska jag visa vårat fina vackra Sverige för Julia. För vad är väl Miami och Paris jämfört med Sverige, Bohuslän och Orust....?


7 Maj 2010  | Länk | Miami | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lovisa Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida