Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Lukas
Vestberg-Heino

9 år och man
Väröbacka,
Hallands län
dagens visdom
Barn håller på att bli stora när de börjar ställa frågor som det finns svar på
klockan
nya foton

Emmanuel från Belgien var här och hälsade på.....men han passar inte så bra i rasta-musche tycker jag!
antal besökare

VOFF....här är det jag som
bestämmer!!! Bara så ni vet!
senaste blogginlägget
Äntligen februari och snö

Nu har snön äntligen kommit till oss här i Pargas och jag älskar smaken av nyfallen vit, luftig snö - får mig faktiskt att tänka på mums mums utan den där chokladen då som ska vara riktigt farlig för oss vovvar! Och husse har kommit hem också så nu är det jogga som gäller för oss två igen....8 km tillsammans är ganska härlig vintersysselsättning! När vi inte springer så brukar jag spela hockey på isen med de andra killarna - ibland är de lite småtaskiga tycker jag nog och försöker lura iväg mig från pucken med att kasta iväg pinnar....de är nog bara lite avundsjuka för att jag ALLTID är snabbare än dom TROTS att jag inte har några skridskor utan bara mina egna små vinterklor viffviffviff!!!
Matte och jag var ute på isen också häromdagen för hon skulle plocka upp riset från alla träd som husse fällde förra helgen...det var ju ganska tur att vi plockade upp dom (ja, själv bar jag ut dom lite längre så att det inte skulle bli så enformigt för matte att bara röra sig på samma ställe ;-).
Min matte säger att jag är den allra finaste pulipojken som finns i hela världen och det måste väl vara en god merit om jag skulle någon gång kunna få träffa någon liten puliflicka och ha lite pulkul med EN ENDASTE LITEN GÅNG!!!
Voff på er för den här gången!
2 Februari 2014  | Länk | Min vardag | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lukas Vestberg-Heino                                             Skaffa en gratis hemsida