Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Lukas
Vestberg-Heino

10 år och man
Väröbacka,
Hallands län
dagens visdom
Du kan misslyckas många gånger, men du är inte misslyckad förrän du börjar skylla på andra.
klockan
nya foton

Emmanuel från Belgien var här och hälsade på.....men han passar inte så bra i rasta-musche tycker jag!
antal besökare

VOFF....här är det jag som
bestämmer!!! Bara så ni vet!
senaste blogginlägget
Voi voi allihopa, nu var det många år sedan igen jag skrev!

Året är ju redan 2019 och jag håller snart på att få tårta igen eftersom det är min födelsedag i Maj - 10 år fyller jag men känner mig inte en dag mer än 6 hihihihi! Men så håller jag mig i form också, springer ca 10km med husse sådär en 3 - 4 ggr i veckan och det tycker både han och jag är kul!

Vi har ju redan bott här i Finland i 7 år nu så jag har blivit en riktig fena (eller säger man tass) på att förstå finska - ja, hur ska man annars förstå vad som vankas av smått o gott! Faktiskt så förstår jag mer än matte gör för hon är inte alls så ivrig att lyssna och försöka förstå det häringa underliga språket.....hieno koira, hieno koira (fin hund, fin hund!!

Påsk har vi också här förstås och Påskägg (tidigare var de fyllda med choklad ägg också!). Ja, jag tycker iaf att matte borde veta att när hon ställt fram något på bordet och bara sticker iväg och väver på sina mattor - så betyder detta på finska att Varsågod Lukas.....du kan öppna ägget och äta upp precis alla små chokladäggen - och det tackar jag för Kiitos kiitos! Så kan inte riktigt förstå varför hon blev lite arg när hon kom hem - det var säkert förresten bara för att det där vasen med tulpaner som stod i vägen råkade ramla ner på golvet men det fanns inget vatten längre i den så det spelade ju ingen roll tyckte jag, annars hade jag givetvis ställt upp den igen!

Jag har en stor gård som jag kan springa på här och en alldeles egen strand nere vid vattnet där jag brukar stå och se till att inte alla fula vita svanar kommer för nära ..... har egentligen bara tyckt om en enda av dem och det var en lite annorlunda en som simmade med de andra ... och den var svart!

21 April 2019  | Länk | Min vardag | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lukas Vestberg-Heino                                             Skaffa en gratis hemsida