Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Liza
Hayati

36 år och kvinna
Sundbyberg,
Stockholms län
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

!!!SÖKES!!!
Flickvän till min snygga charmör till svåger! Bilder finns i mitt fotoalbum! Han är 21 år så du bör väl vara i den åldern eller några år plus minus! Han är ute efter seriöst förhållande och bad mig om hjälp att hitta ngn söt och snäll tjej. Du måste kunna prata franska eller arabiska. Vi hjälper ödet på traven lite grann ;). Kram!Hej!
Välkommen till min sida, Hallonbergen/Gafsa. Kul att du tittade in, jag är uppriktigt smickrad!
Tänk vad härligt det är att få all denna tal(skriv)tid utan att bli avbruten! Att få orera sig svettig och vältra sig i sina egna vassa formuleringar. Jag spinner som en katt i en solfläck.
Och om någon vill kommentera vad jag skrivit eller diskutera något med mig har jag ju nästan all tid i världen på mig att formulera ett bra svar. Då kan jag ju framstå som mycket smartare än vad jag egentligen är! Genialt.

Jag är en notorisk bok- och språknörd.
Jag använder ordet "nörd" i två syften: dels för att förstärka bilden av mig själv som en riktig boksucker, dels för att de böcker jag föredrar att läsa inte gör mig till något annat än en nörd.
Men det bjuder jag på, jag är ju så oerhört kool i alla andra avseenden...

Boksucker, alltså... Jag läser i princip ALLT. Egentligen borde jag kalla mig ordsucker, för Willys reklamblad eller typ svägerskans Jotex-kataloger går också ner i brist på annat. Jag måste alltid ha någon form av text i mitt knä.
Man ser var jag har varit för jag lämnar oftast ett spår av ett litet torn i form av böcker. Till min mans stora förtret (det är han som sköter städningen i det här huset).
Och nörd är jag även i det avseende att jag totalt har snöat in mig på en viss genre. Eller rättare sagt, uppfunnit en egen genre: (HISTORISK) MISÄR.
Denna genre innefattar alla verk som innehåller något av följande, eller gärna fler, ledord: Fattigdom. Slum. Prostitution. Samhällets olycksbarn/utstötta. Smuts. Ohyra. Etcetera. Och som extra krydda, i historiska sammanhang.
Några rekommenderade titlar: "The people of the abyss", Jack London. Samtliga titlar i Fogelströms Stockholmsserie. "Fallet avslutat - porträtt av en seriemördare", Patricia Cornwall. "Sugar", Michel Fabre (riktigt bra, rekommenderas även till icke-frälsta).
Behövs det nämnas att det viktorianska London (läs: East End) får mig att gå igång lite extra?

Men självklart, allt som är bra går ner. Det enda som inte intresserar mig är den svenska deckardiarrén typ Läckberg (har aldrig läst henne men för mig symboliserar hon uppsjön av dessa böcker. Hon kanske är skitbra.)och så kallad chicklitt.

Och inte nog med detta. Jag är även en MATNÖRD! Jag lägger ner alldeles för mycket tid och pengar på god och hälsosam svensk och tunisisk husmanskost. Jag kan inte hjälpa det, men en måltid är ingen måltid om den inte består av saker som man vet vad det är. Mat måste vara REN, för kroppen är ett tempel som inte ska smutsas ner tycker jag. Min man har också blivit matfundamentalist och det känns som att vi är enade mot resten av världen. Vägra kycklingkorv typ.

Jag är en person (OBS! Varning för navelskådning här.) som tänker lite för mycket och för att få bukt på den här ovanan försöker jag nu med detta.
Jag är dessutom mammaledig med min lilla son vilket gör att jag givetvis kommer att vilja diskutera Libero vs. Pampers, öppna förskolan, mammahysteri och andra bebisrelaterade ämnen. Det är mycket som händer när man får barn...

Och glöm inte att rätta mig när jag skriver fel. Felformuleringar kan ta udden av den bästa texten, tro mig, jag vet. Men jag är inte perfekt. Eller jo typ.
Och jag har upptäckt att jag stavar som en kratta. Måste bero på att jag ammar. Men ska verkligen frösöka hinna korrälsa.

Och just det, jag måste sluta svära så jävla mycket.

Tack för att ni visade intresse för min sida! Hoppas att ni kommer tillbaka och att jag inte tråkar ut er lika mycket då!

Bästa hälsningar Liza

senaste blogginlägget
fan va skönt!

Faaaaan va skönt! Jag är inte nybliven mamma längre! Min son fyllde fem månader igår. Fem månader har gått sen den här lilla pärlan landade på planet earth. Och mamma har äntligen landat med.
Jag har nämligen varit uppe och svävat totalt... och ibland befunnit mig låååångt nere.
Insåg igår att jag inte älskade min son från första stund. Jag var galet beskyddande mot honom, släppte honom aldrig, tänkte alltid på honom, var mer ller mindre besatt. Men det är först nu jag älskar honom. För jag har ju liksom inte lärt känna honom förrän nu.
Och han är en så skön liten kille! Han är världens optimist - tamejfasiken alltid glad (utom när han e trött eller vill ha tutte såklart). Han är min bästa kompis och det börjar bli kul att vara mammaledig.
Ha, det trodde jag aldrig att jag skulle säga. Var ju störtsugen på att börja jobba igen. (Tills jag var och hälsade på på jobbet i måndags - fy fan vilken ångest...)
Nu har vi kul varje dag jag och jirvi. Vi går på öppna förskolan och han har blivit en stor kille som kan sitta själv och äta gröt och pure. Vilken solstråle han är.
All skit har liksom vänt. Det är så jävla skönt. Äntligen kan jag njuta av Guds finaste gåva - min son. Och min man såklart.
Just det Martina som har fått problem med socialen - det ordnar sig, jag svär. Puss.
30 Oktober 2009  | Länk | Tankar om barn | 0 kommentar
nya debattinlägg
Vänner & familj   mimmi 13 Jan
Barn & föräldrar   ang: ADHD 12 Jan
Mat & dryck   Tips på god grillad mat! 26 Juli
Vänner & familj   ang: Förlorade vänner genom åren..... 7 Dec
Vänner & familj   Äntligen! 21 Juni
Vänner & familj   ang: Tag hand om vännerna. 17 Juni
Vänner & familj   ang: Tag hand om vännerna. 12 Juni
Vänner & familj   Tag hand om vännerna. 6 Juni
Mat & dryck   ang: Rika blir fläskiga 13 Maj
Mat & dryck   ang: Rika blir fläskiga 13 Maj

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Liza Hayati                                             Skaffa en gratis hemsida