Join me
Startsidan Blogg Gästbok Topplistor Logga in
om mig
.
.
28 år och man
Eslöv,
Skåne län
antal besökare

Hej och välkommen!
Kommer skriva om allt möjligt här (Viktiga saker samt väääldigt oviktiga saker...)
senaste blogginlägget
Adventures in the gaming world...

Får väl skriva lite kort om dom spelen jag spelat på sistone. Dom flesta har jag inte satt mig in i särskilt djupt utan bara precis testat på någon timme.

Guitar Hero samt Rockband...

Har dom senaste veckorna spelat Guitar Hero: Metallica, Guitar Hero: Van Halen, Guitar Hero 5, Beatles Rockband samt Lego Rockband. Rankat efter speltid hittills (och därav liten ranking om vilket jag fastnade mest för) lyder såhär:

Guitar Hero: Metallica
Guitar Hero: Van Halen
Lego Rockband
Guitar Hero 5
Beatles Rockband

Jag har spelat Metallica överlägset mest av spelen. Beatles har jag bara precis spelat igenom ett par låtar med min kusin, men jag ska snart sätta mig djupare in i det spelet också. Angående min nivå så spelar jag på Expert, men med väldigt blandade resultat. Är väldigt långt ifrån någon som spelar 100% på låtarna, men brukar lyckas klara mig över 90% iaf. Lite kort om varje spel.

Guitar Hero: Metallica: Har som sagt spelat detta allra mest, väldigt många sköna låtar. Klarat av karriärläget på Expert men (och det är ett stort men), jag fick en Trophy för avklarad karriär trots att jag bara klarat 44% av spelet. Eftersom man låser upp fler låtar (konserter) genom att samla ihop stjärnor så kan man ha tillräckligt många stjärnor för att låsa upp sista låten trots att man spelat mindre än hälften av låtarna. Har därefter inte hunnit spela detta så mycket, men ska plocka upp det snart igen och klara av några låtar till. Ett par riktigt bra som jag inte kommit igenom än. Värt att notera är att jag klarade av "One" på detta spelet, men inte på Guitar Hero 3: Legends of Rock. Känns som att denna versionen av "One" var lite lättare.

Guitar Hero: Van Halen: Samma koncept som Metallica, samla stjärnor för att låsa upp fler låtar/konserter. Har lyckats låsa upp alla låtarna här också, dock inte klarat av låtarna på sista konserten än, därav inte klarat av karriärläget. En hel del sköna låtar här också, även om inte Van Halen är riktigt lika kul enligt mig. Spelat det en aning mindre, men ska plocka upp detta också senare för att klara av mer.

Lego Rockband: Likadant som tidigare Rockband, med skillnaden att gubbarna som illustrerar bandet osv osv är gjorda av legobitar. Detta spelet har faktiskt en riktigt skön setlist enligt mig! Kanske lite få låtar, men så många bra låtar. Summer of 69, You give love a bad name, Kung Fu Fighting och The Final Countdown(!!!) bland annat.

Guitar Hero 5: Har mer eller mindre bara startat upp det och testat på Party Mode (När spelet kör en random låt i bakgrunden kan man närsomhelst hoppa in/hoppa ur och spela litegrann. Perfekt för fester och liknande), samt spelet "Song 2". Ska sätta mig in lite djupare i det senare.

Beatles Rockband: Som sagt bara spelat ett par låtar med min kusin på det här spelet. Verkar ha ett ganska kul karriärläge, men jag har inte testat det nog än för att bedömma det särskilt djupt.


Skriver lite mer imorgon eller nästa vecka om andra spel jag nyss spelat. Ända andra spelet jag suttit och sträckspelat är Resident Evil 5. Fantastiskt spel... Men finns även kortare, sporadiska spelstunder med Forza Motorsport 3, Battlefield: Bad Company 2, Assassins Creed 2, Far Cry 2, Need For Speed: Shift, GTA IV: Episodes from Liberty City, Operation Flashpoint: Dragon Rising, Rainbow Six: Vegas 2 samt UFC 2009 Undisputed.
3 April 2010  | Länk | Spel&Teknik | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & . .                                             Skaffa en gratis hemsida