Fråga anything ... Vi vet var ...
Startsidan Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
om mig
Eniro 118118
Kollegor från HS

9 år och kvinna
Helsingborg,
Skåne län
dagens visdom
Man förlåter så länge man älskar
kalendern
klockan
dagens onödiga vetande
Om du bankar huvudet i väggen förbrukar du 150 kalorier per timme.
antal besökare

Välkomna hit!

Här samlas vi, alla Enirotroll som har har arbetat på Eniro 118118 i Helsingborg. Den sista september 2009 stänger vi i gamla Televerkshuset.

Nu ska vi ut i den stora världen och varför ska vi tappa kontakten? Det är väl tråkigt? Så här finns nu en fin liten hemsida för oss. Ni behöver inte logga in någonstans utan det är bara att tuta och köra!

I gästboken skriver vi öppet till varandra. Du kanske vill berätta om ditt nya jobb, din nya familjemedlem eller höra vad kollegan gjort den sista tiden. Kanske man vill boka en fika med någon? Äta en lunch tillsammans? Ja, möjligheterna är många! Använd gästboken som ett litet forum.

Under "Om mig" så hittar ni kontaktuppgifter till varandra. Vill ni uppdatera era uppgifter eller helt enkelt lägga till information, använd länken Lägg till uppgifter.

Under fliken fotoalbum kommer man att kunna titta på gamla bilder från vår tid på Eniro 118118, men kanske även lite nya bilder. Har du bilder som du vill lägga upp, så är det bara att maila över dem till alena.dusanic@gmail.com så lägger jag upp dem.

Lycka till allihopa!
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Eniro 118118 Kollegor från HS                                             Skaffa en gratis hemsida