Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Stefan
Svernhagen

38 år och man
Örebro,
Örebro län
klockan
nya foton


antal besökare

Welcome to the Nogg-page of Stifmeister...
senaste blogginlägget
The Terminal.

Nu vet man hur han Viktor (Tom Hanks) i The Terminal kände sig när han var fast/bodde på flygplatsen... Eller okej inte precis likadant men litegrann...
Imorse när jag skulle åka till Sthlm var jag på flygplatsen typ kl 7 och checkade in, planet skulle lyfta kl 08.20 så skulle jag vara framme i Bromma kl 09.15. Men så fick jag se att flygplanet skulle lyfta 10.20 istället... Då skulle jag ju vara framme 11.15 då skulle det jag skulle vara på redan ha börjat, skulle inte vara så bra och komma försent dit jag skulle. Inte bra.
Kollade upp några andra flyg som fanns men de var också försenade eller fullsatta. Så det var kört, stannade kvar istället och då var frågan: hur ska jag komma hem? Alexandra var på jobbet och hade nyckeln hem... :D Som tur var så ställde hemmes farsa upp och skulle hämta mig men precis när han skulle dra så fångade hans chef honom och tog med honom på ett möte så jag fick vänta, vilket var helt okej för mig huvudsaken var ju att jag skulle komma hem nångång. :) Han kom ungefär tjugo över tolv. Då hade jag ju varit på flygplatsen i över 4 timmar. haha. Bara satt där med jackan upp över hakan och värmde mig det var kallt på flygplatsen faktiskt.
Så det var underbart och komma hem igen sen, la mig direkt i sängen och vilade lite med Fia och katterna. :)

Sen har man gjort lite olika saker under dagen som skotta ännu mera o städa lite...

Nu blir d o softa, ska se CSI ikväll och det ser jag fram emot har missat alla CSI avsnitt förra veckan, hade ju fullt upp så... Nu e Alexandras föräldrar här och hjälper oss med tvättmaskinen, d e nåt rör som läcker.

Cha...
22 Februari 2010  | Länk | D vanliga.. :P | 4 kommentarer

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Stefan Svernhagen                                             Skaffa en gratis hemsida