Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Magnus
Elmgren

46 år och man
Täby,
Stockholms län
kalendern
klockan
senaste blogginlägget
Handbollshelgen

Ikväll är det extraträning för P07/P06. Jag ska leda träningen med hjälp av tränarna för P06 och fokus ska vara kontring och spelvändning. Ut mitt perspektiv så är detta något, förutom att satsa utsida som vi tränade på igår, som kan lyfta laget och ta nästa steg så att vi får ut max av det försvarsspel som vi spelar.

Efter den träningen så åker vi till Tibble (jag kanske stannar och kör handbollsfitness) och ser 05:orna spela match mot Kungsängen. Erik hänger med oss på alla aktiviteter under kvällen och det blir en rolig start på helgen tror jag.

Imorgon ska jag coacha en Nivå3-match för P07 och sen har vi match i Kungsängen med Sifen. Kungsängen har en väldigt stark form just nu så det kommer att bli en riktigt tuff match men jag hoppas att vi kan få en vinst som vi verkligen skulle behöva.

På söndag hade jag planerat att åka med Arlanda till Hudiksvall men vi har lyckats planera ihop det så bra så att vi åker upp tillsammans med P02 som också har match där och då hade jag varit tvungen att åka själv och de andra i bussar så vi sa att jag stannar hemma istället. Det positiva med det är också att jag kan prioritera Ludwig och se hans fotbollsmatch.

Vi skrivs!
15 Februari 2019  | Länk | Allmänt | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida