Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Magnus
Elmgren

46 år och man
Täby,
Stockholms län
kalendern
klockan
senaste blogginlägget
Inför helgen

Träningen igår var väl så där om jag ska vara ärlig. Det har varit många matcher och träningar för killarna så ibland kan det vara ok att ha en så kallad mellanträning. Jag upplever dessutom att det ofta blir lite sämre inställning när träningen inleds med fotboll (nu får jag många fotbollsfantaster emot mig) för fler tar det på skoj än något som faktiskt kan ge mycket i handbollsträningen vilket lätt kan medföra ett resten av träningen fortsätter så.

Till helgen har vi 2 matcher med Skånela där Arlanda spelar hemma mot Strands IF på lördag och juniorerna spelar borta mot Hammarby i min tidigare hemmahall Skanstullshallen på söndag. Jag missar Arlandamatchen eftersom vi är bortresta men hinner hem till juniormatchen. P07 har också matcher på lördag och de missar jag också tyvärr men någon gång måste vi kunna vara borta.

Ikväll flyger vi till London och vi kommer fram någon gång mitt i natten men det har vi räknat med. Imorgon ska vi se Chelsea mot Manchester United i Premier League och eventuellt hinner vi med lite sightseeing i London innan vi ska på musikal på kvällen och se Wicked. Det blir en rolig helg och jag har velat komma tillbaka till London länge. Jag tror att det är femte eller sjätte gången jag är där.

På söndag kommer vi hem på eftermiddagen och då stannar vi i stan då jag hoppas på att få spela match med mitt nya lag i Sjöstadshallen innan jag åker till Skanstullshallen och coachar juniorerna tillsammans med Reicke.

Vi skrivs!
19 Oktober 2018  | Länk | Allmänt | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida