Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Magnus
Elmgren

46 år och man
Täby,
Stockholms län
kalendern
klockan
senaste blogginlägget
Roundup

I fredags hade vi specialträning med fokus på individuellt försvarsarbete med P07 och P06 i Täby som jag höll i. Det var bra fokus och blev en bra träning för de som ville ta till sig av det jag ville lära ut. Mina killar tog med sig en del på lördagens sammandrag där vi för första gången på länge slog Hammarby i en ganska dålig match och sen gjorde en riktigt bra match och vann övertygande mot Huddinge som såg betydligt hetare ut. Bra gjort av killarna!

På eftermiddagen var det så dags för årets sista match för Sifen och nu skulle vi spela mot min moderklubb Täby. Vi saknade några betydande spelare men kände ändå att vi hade chans i matchen. Det blev en jämn match där vi hade övertaget men bränner alldeles för många klara lägen kanske lite för att Täby hela tiden drar ner på tempot så vi inte alls kommer upp i den intensitet som vi brukar få till i matcherna. I slutet så är Täby hetast och vi lyckas inte stänga matchen så det blir oavgjort. Trist men bra med 1 poäng ändå i denna svåra match för våra unga killar så eftersom Silwing förlorade mot Nyköping som nu är ny tvåa i serien så leder vi fortfarande serien med 3 poäng vid juluppehållet så vi får absolut vara riktigt nöjda med den här hösten då vi endast förlorar 1 match. Riktigt bra jobbat av alla!

I söndags hade Erik sovit över hos oss och på morgonen drog vi alla till Tibblehallen där hans lillasyster spelade match och sen blev et centrumhäng då även Valther hängde på för han ville hänga med Ludwig och Erik. Vi drog vidare till Gribby där vi hade praktisk teori för föräldrarna samtidigt som killarna fick köra Street handball och avslutade med föräldramatch.

Efter träningen så åkte vi in till Skanstull och såg mitt gamla lag Bolton spela mot Skogås där de vände i andra halvlek och vann via en riktigt stark andra halvlek. Det var kul att träffa alla vänner där. när matchen var slut pratade vi lite med alla vi känner i hallen och sen avslutade vi kvällen med shopping i Täby Centrum.

Vi skrivs!
17 December 2018  | Länk | Allmänt | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida