Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Magnus
Elmgren

46 år och man
Täby,
Stockholms län
kalendern
klockan
senaste blogginlägget
SAST Q2

Idag har jag vari två konferens. En gång i kvartalet så träffar jag många andra som jobbar med test på en konferens som arrangeras av en användarförening som specialiserar sig på just ämnet Test. Det har varit en trevlig och intressant dag där jag har träffat många vänner och kollegor i branschen Jag träffade även den PT vi använde oss av när jag tränade AIK för några år sedan som tydligen jobbade med friskvård i samma hus ibland.

Nä jag var klar med konferensen så drog jag direkt till Gribby där jag höll en träning med P07 som var en av de bästa på länge så det kändes kul. Det var en sån träning där jag kände att jag nådde fram till många och där killarna höll en bra nivå rakt igenom.

Vi har just nu en massa olika kontakter för att en kille från Kungsängen eventuellt ska följa med oss till Partille Cup i sommar eftersom han bröder ska spela där med Skånela och eftersom familjen känner oss så har de frågat om han skulle kunna spela med oss. Det verkar som att vi kommer att lyckas med detta så det blir kul för honom att få vara med och spela när hans eget lag inte ska dit men hela hans familj.

Vi skrivs!
25 April 2019  | Länk | Allmänt | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida