Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Mathias
Pettersson

30 år och man
Vansbro,
Dalarnas län
dagens visdom
Hur man har det beror ofta på hur man tar det.
kalendern
klockan
nya foton

ego3
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

Mathias Pettersson
senaste blogginlägget
kommande helg

Jaha nu har även torsdag passerat och i morgon bär det iväg till skålbyn för en trevlig helg med kära kusin med många trevliga stunder förhoppningsvis :) Kameran åker givetvis med så kort kommer komma upp efter helgens bravader. på tal om det, lär stoppa kameran på laddning samt telefonen så man kan ta kort samt vara kontaktbar om någon skulle ha något på hjärtat :) Telefonladdaren hittade jag ju inte så det får bli som det blir antar jag, tror det är 3,dje el nått liknande som har försvunnit spårlöst, undra om det är katten som råkar springa iväg med dom till nått bra ställe för jag är helt säker på vart jag lägger dom, sablans djur, haha. Jaha jag har sprungit runt nu och packat i en timma eller nått liknande och det känns som att man börjar bli klar men ändå så har jag en STOR känsla inom mig att det är något jag har glömt, det blir väl som vanligt att man kommer på det efter att man har åkt :D men men, kläder och dricka är väl det enda jag behöver ha mig igentligen och det har jag då lyckats fått ner, fiske utrustningen står Bergkvist för då jag är med för att träffa honom och bringa tur ;)

Vad har jag gjort annars idag? hm jadu det är inte alls mycket det inte, låg vaken framför tvn hela natten efter förra blogg inlägget jag gjorde tills klockan var 10 på morgonen tror jag, då somnade jag ett par timmar sen gick jag upp vid halv 2 tiden igen, Tog en halvtimmas promenad med Laban så han fick rasta av sig lite, det gillade han sen var vi hem och bada honom :) sen begav jag mig till datorn för att kolla vad omvärlden pysslade med och det var sig likt, skola för vissa, andra jobbade och några gjorde inte ett skit, det är nog till den kategorin jag tillhör numera, haha. Satt iaf vid datorn ett par timmar kanske tills klockan vart runt halv 6 då begav jag mig ut på en lång promenad med laban i naturreservatet utanför huset, gick runt och det tog kanske en timma eller så, så oerhört skönt att vara ute och promenera, har hur mycket energi som hellst som vill ur kroppen sens jag bröt foten, kan inte springa av mig än för då får jag ta fram kryckorna, haha tänkt hur en sån liten skit sak kan förstöra mycket, vill inte belasta allt för mycket heller nu när det snart är sommar. För då ska foten vara hel till varje pris vare sig han vill eller inte! :D och är han inte det så skiter jag fullständigt i det för den delen :D Har gått och väntat på sommaren sens det gröna gräset försvann sommar 2009 x)
Efter promenaden blev det att bada av laban igen innan jag sprang upp till soffan och slängde mig raklång för att kolla på en film, tror jag såg 2012 om jag minns rätt. Det är väl ungefär vad jag har åstadkommit idag, inte mycket direkt men lite har jag iaf gått, sen ha det blivit den vanliga ransonen med armhävningar för en dag, vette fan dock om det get nått men är skönt att vara trötter x)
nej nu får det vara nog för idag, helena kommer i morgon vid 9 och dricker kaffe, hon kör mig till fredriksberg där hon lämnar av mig hos markus sen åker vi mot vansbro och sen vidare till jon lind för att sedan ta oss till stugan dit vi ska vara.
Så nu får jag hälsa alla en trevlig helg och hoppas det blir lyckad för allihopa som har några planer, första helgen utan att träffa dig också Amanda, är det enda tråkiga med det, men veckan efter är våran :)
Kramar till alla. avslutar med att säga att låten John mayer - free fallin har gått på repeat under hela skrivandet så nu börjar man snart trötta på den med. haha, Trevlig helg alla! livet leker! Ta vara på den tiden :)

25 Mars 2010  | Länk | pettersson | 2 kommentar
nyheter

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mathias Pettersson                                             Skaffa en gratis hemsida