visa kärlek och respekt
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Videoklipp Logga in
om mig
"Inga-Britt
Svensson"
83 år och kvinna
Malmö,
Skåne län
dagens visdom
Naturen har ingen förlåtelse.
kalendern
klockan
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

Detta är en webbsida för att påminna människor om att visa respekt och kärlek till dem som behöver det. Jag har en sorglig anekdot att referera:

"Inga-Britt Svenson var en kvinna som skulle fylla 75 år. Hon hade bjudit in alla sina barn till att fira, men saker och ting blev inte som det var tänkt för Inga-Britt. Ingen av hennes barn kom, och ingen hade en vettig anledning. Den valde helt enkelt att strunta i sin gamla mors födelsedag. Inga-Britt fick fira den ensam i sitt nystädade och nypyntade hus och äta sina nybakta kakor. Detta blev Inga-Britts sista dag i livet, en ensam dag där hon blev övergiven av de sista hon hade kvar. Hon dog när hon satt i köket och drack sitt kaffe runt ett bord dukat för 4."

Det som hände Inga-Britt är ett vanligt fenomen i Sverige idag och det är helt fel. En mamma eller pappa ska inte behöva känna sig bortglömda och övergivna i gamla dagar. Det är det jag ville få fram genom att skapa denna sidan, jag vill få folk att förstå. Även äldre människor har känslor och kan bli ledsa och är i behov av kontakt, speciellt av nära och kära. När man är gammal dör de flesta av ens vänner och man kan behöva mer kärlek då än någonsin.

Tänk på dessa ord och lyssna på låten som ligger under fliken "Videoklipp".

Ta hand om dina föräldrar sålänge dem finns kvar, en dag tar dina chanser slut.12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & "Inga-Britt Svensson"                                             Skaffa en gratis hemsida