Tappra Skott
Startsidan Blogg Fotoalbum Träning Gästbok Videoklipp Logga in
om mig
Rosanna
Lövmark
32 år och kvinna
Täby,
Stockholms län
nya foton

Spår-Träning

Välkommen till Tappra Skott!

Skott är en social, glad och mysig Vorsteh från Kennel Tappra. Han är född den 2 december 2009. Här får du ta del av Skotts träning, utveckling och fritidsaktiviteter.

 

 

senaste blogginlägget
Rehabilitering och cykelvagn

Hallå hallå, länge sedan man skrev nu igen, inte så mycket som händer förutom att Skott ska bli frisk, Skott är just nu över taggad på allt, han står för fåglar i varenda buske, han blir sååå glad när han ser människor och hundar , social som han är!

Vi kommer att ha lite att jobba på, men rätt spännande vad "vila, understimulans" kan göra med en annars mycket lydig hund.

Jag föröker aktivera honom på olika sätt, så att han håller sig lugn, tex fin sök, men så fort man kommer ut så ser man hur han bara vill springa, det sprätter liksom i bena på honom!

Jag har även kommit på en super bra ide, hur skott ska kunna följa med mig utan att själv behöva springa, en cykel ,  promenad, sprigvagn, helt underbart, på så sätt kommer jag kunna bygga upp honom under sommaren, och jag kan endå ta mina lång turer och ett litet plus i kanten kommer va att jag blir extra stark, wiiiii=)

13 April 2011  | Länk | April | 3 kommentarer

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Rosanna Lövmark                                             Skaffa en gratis hemsida