sötaste bebisen i stan
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Alvin
den tuffe

13 år och man
Torslanda,
Västra Götalands län
dagens visdom
Minnet är en stor förrädare.
dagens roliga historia
- Hon som jobbade på Barsebäck var verkligen fin! - Ja, hon såg strålande ut!
nya foton

116 kvadratmeter hus och vi ska vara på samma yta
antal besökare

Hej och välkommen till mitt lilla krypin här på internet. Det är min mamma som fixar och donar här så att ni ska kunna hålla er uppdaterade med vad som händer i mitt liv.

Alvin heter jag och jag är 2 år.
Hade bråttom ut och var bara 29 fullgångna veckor när jag den 14/6 bestämde mig för att de var dags.
Men på grund av min beslutsamhet att titta ut så tidigt så fick mina föräldrar gå igenom en jobbig period. Som tur är så är jag så söt så de kunde inte bli så arga på mig.

Men som sagt så är jag 2 år. Växer så de knakar är de jag håller på med för tillfället. För jag har ju en del att ta igen. Vägde ju bara 1370g när
jag kom till världen och var 38cm lång.

Ta gärna en titt på mina fina filmer

Grötdags

Dricker vatten

babysim

dansar och sjunger

Sen innan ni surfar vidare så kan ni ju alltid lämna nått litet avtryck i gästboken. Är ju kul och se vilka som tittar in till mig.
senaste blogginlägget
Vår

som vanligt så är jag ju super dålig på att skriva. Men till mitt försvar har jag att mycket av min tid går åt till att busa med Oliver och pappa. Nu när solen skiner så mycket som den gör så har jag oxå varit ute väldigt mycket och spelat både fotboll och bandy. De är så roligt att leka med mamma och pappa. Hoppas att vi kan göra de hela sommaren. de som är roligt är ju att farfar bor här hos oss. De finns alltid nån man kan leka med även när mamma och pappa inte har tid. Sen så kanske jag ska börja på ett nytt dagis. De ska både bli spännande och tråkigt. Spännande för att jag kommer att träffa nya kompisar men tråkigt för att jag måste lämna de har jag nu. Men jag kommer nog att träffa dom om Oliver kommer in på de dagis som jag går nu.

Snart bär de av till Falkenberg för att hjälpa morfar att fixa husvagnen. Tydligen klarar han inte av detta själv utan behöver min hjälp. Så de är bara på med blåbyxorna och handskarna och hugga in.

Puss och kram
Alvin
17 April 2009  | Länk | Alvin | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Alvin den tuffe                                             Skaffa en gratis hemsida