hejsan alla <33
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Elsa & Diva
H

24 år och kvinna
Boden,
Norrbottens län
dagens visdom
Varje människa måste ha rätt att begå många misslyckanden utan att känna sig misslyckad.
klockan
dagens roliga historia
- Hur var det på pappersfabriken? - Jo tack, det var full rulle!
dagens onödiga vetande
noshörningens horn består av sammanpressat hår.
antal besökare

Hej alla glada !
Jag gillar hundar,shoppa elr helt enkelt att bara ta det lungt och slappa jag har en egen hund som heter Diva och hon älskar jag som mäst! men sen har jag några kompisar som har ett speciellt plats i mitt hjärta dom heter katten och dynamit doris<33333

skriv i min gästbok(snälla) :P
senaste blogginlägget
Tävling i Luleå!igen!

hej!
Idag och igår var jag och Diva på Lydnadstävling i Luleå och jag har ju redan skrivit om igår så....då skriver jag om idag nu!
Och vi vann!igen!!! jag fattar inte hur men det gjorde vi, vi fick jättebra med poäng och ja... det gick bra!så nu har vi två stora pokaler hemma en jättetrött hund & förare & en res väska som vi fick välja. För dom hade ett bord med jättemånga grejor och då valde jag den. Den som vann i klass 2 gjorde något riktigt coolt hon sa åt hunden att hoppa upp på en upp och nervänd hundmats tunna(hunden var en Large hund!!) och hunden satte sig på tunnan och höll i sin pokal och då tog en annan kort och det måste ha blivit riktigt bra kort för det såg skit coolt ut!!och vi fick ännu bättre poäng den här gången igår fick vi 176,5 poäng och idag fick vi 186,5 poäng!!! så vi förbättra oss med 10 poäng och det är ganska bra det och vi nollade inte ett enda moment inte ens apporteringen vi fick 6,5 poäng! och hon tog den på andra kommandot och jag var så säker på att hon inte skulle ta den så jag blev jättepaff och glömde att ta den så hon släppte den men hon flyttade sig oxå och satte sig framför mig.och när vi var klar så värkade det inte som om hon var särsligt trött heller för hon busade med Cissie(en av våra tre hundar,hon är en norrbottenspets elr som jag brukar säga norris knorris och det säger jag för att dom är ju från norrbotten alltså norris och dom har ju som en knorr alltså knorris!)madans dom andra hundarna låg och flåsade i skuggan.så det blev en lyckad dag för mig och Diva och soligt var det båda dagarna så det var ju oxå jättebra!
29 Juni 2008  | Länk | Lydnad | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elsa & Diva H                                             Skaffa en gratis hemsida