Välkommen till en drömmande tonårings sida!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Maja
S

26 år och kvinna
Uppsala,
Uppsala län
översättning
dagens visdom
Jag säger många kloka ord på skämt, men ännu flera dumheter på allvar
kalendern
dagens roliga historia
- Gillar din hund barn? - Nja, sådär. Han föredrar kex och hundmat!!
dagens onödiga vetande
Om du förvarar en levande guldfisk i ett becksvart rum så kommer den slutligen bli vit.
antal besökare

Hej Hej :) Jag är en oftast glad tjej som är 14 år och älskar musik, teater och twitter (www.twitter.se/theswedishgirl1). Här skriver jag lite om allt möjligt. Förmodligen mest om min vardag x)

Jag älskar också lyx, resor och shopping, jag är inte rik, jag ser mig själv som fattig. Men jag älskar chanel och LV och en dag ska jag se till att ha en av varje i min väsksamling :)
Resor gillar jag mycket också, jag skulle så gärna vilja åka typ jorden runt eller något. Det är så mycket jag vill se och uppleva! :) Som sagt så har jag inte speciellt mycket pengar, men när jag har det så njuter jag av shopping! Jag tycker det är dödstrist att gå runt i affär efter affär och kolla på kläder, väskor, skor och sånt, men att köpa något är en underbar känsla! HAHA, ni tycker säkert jag är helt konstigt nu men aja, ni tjejer kanske känner igen er lite? :p
senaste blogginlägget
Nää jag orkar inte

Jag tror jag vet varför jag slutade blogga förra gången. Det är jobbigt och jag har aldrig något intressant att skriva. Och jag har aldrig tid och lust. Dessutom tror jag inte att någon läser min blogg? Kommentera detta inlägg om du läser min blogg! Snälla, och om du isåfall vill att jag ska fortsätta? För om folk läser och vill att jag ska fortsätta så fortsätter jag. Men om ingen bryr sig så lägger jag ner.

btw. Liam Payne är helt jävla awesome :) Det är hela One Direction också, men Liam är mest underbar :) Haha, kände bara för att meddela det till er, om det nu är någon som läser detta :D

Och ni (om ni finns) kan ju följa mig på twitter, där finns jag nästan 24/7 och twittrar varje dag ;) @TheSwedishGilr1
29 Oktober 2011  | Länk | Allt och inget | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maja S                                             Skaffa en gratis hemsida