Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Marlene
Johansson

30 år och kvinna
Töreboda,
Västra Götalands län
dagens visdom
De flesta människor känner inte. De tror att de känner. De tror inte. De tror att de tror.
kalendern
klockan
dagens roliga historia
Två rika män stog och skröt om vem som var rikast. - Jag är så rik att jag kan köpa hela jordklotet! - Nej det kan du inte, för jag säljer det inte.
dagens onödiga vetande
Den vanligaste självmordsmetoden i Sverige är förgiftning.
antal besökare

Välkommen till min blogg/hemsida! Här kommer ni att kunna läsa om vad som händer i min vardag osv.

Med Vänliga Hälsningar Marlene

 

 

senaste blogginlägget
Smärta och Deprition!

God morgon/middag på er!

Sitter här i lugn och ro i köket med en kopp kaffe och njuter av tystnaden, Melwin sover och Daniel är och fixar bilen inför bilprovning. Just nu så jobbar jag INGET alls, känns jätte tråkigt men kroppen klarar inte av detta! Har legat på sjukhus två gånger på en vecka, vilket inte är speciellt bra. Har ju fått en infektion i kroppen plus att jag har fått inflamerade muskelbristningar mellan revbenen som gör fruktansvärt ont. Pga detta kan jag inte jobba, kan inte ens bära mitt eget barn, kan då inte heller bära en maskin upp och ner och ut och in. Har ju inte en aning om när jag kan komma tillbaka, och just nu önskar jag att jag hade ett extra jobb som inte var så krävande, eller att jag kanske skulle plugga.

Just nu är jag på väg ner i dalen igen, och jag känner hur ångesten kryper i kroppen på mig. Detta får mig att bli illamående, är både psykiskt och fysiskt stressad. Kan ju inte ens sätta mig ner och ta det lite lugnt, herregud hur svårt kan det vara?! Det är NU jag ska sitta ner och bara vila men det fungerar inte så i min värld, som sag är stressad hela tiden för det är saker som ska göras, ekonomin gör inte saken bättre just nu. Är så trött på det här, och inget hjälper. Känner att det är mycket gnäll men detta är enda sättet för mig att få ur mig all negativitet utan att det ska drabba min familj. Negativitet är nog något utav det värsta jag vet, men jag ser verkligen inget positivt i något, tråkigt nog.

Jag tror att för att jag ska börja må bra på RIKTIGT så kanske jag skulle behöva flytta på mig, inte bo här och hitta på något som jag tycker är roligt. Jag tänker nog börja plugga, är nog enda sättet att kunna göra något jag vill, eller rättare sagt kunna jobba med vad jag vill. Har även planer på eget företag, men vad jag ska göra vet jag dock inte ännu. Hmm förslag? Har väl lite tankar och funderingar men frågan är om det verkligen lyckas, titta nu blev det negativt igen, jag menar jag kommer lyckas om jag verkligen lägger ner tid på det.

Just nu vet jag varken ut eller in hur jag vill göra med saker och ting. Och saken gör inte bättre att vi båda går hemma, blir bara en massa gnäll och tjafs, vilket inte heller är speciellt bra när situationen ser ut som den gör idag.

Ne nu får jag nog spara mig lite, känner att det bara blir flummigt! Men kul att ni tittar in!

30 Oktober 2010  | Länk | Vardagen | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Marlene Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida