Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Evelina
Melkersdotter

23 år och kvinna
Orsa,
Dalarnas län
kalendern
klockan
antal besökare

Välkommen till min lilla fotoblogg!

Jag heter Evelina och är en 14-årig tjej som älskar att sjunga, fotografera, sporta, vara med vänner och kompa mig själv på gitarr. På min hemsida kan du förutom att kolla på mina bilder även läsa om min vardag, mode, körsång och andra roliga och spännande saker.
Hoppas du får en rolig läsning!
Kram Evelina
senaste blogginlägget
Lite av min sommar

Hej!

Tänkte göra ett litet inlägg på den här bloggen även fast jag mest är inne på min andra. www.evelinamelkersdotter.blogg.se

Min sommar har varit jättebra hittils! Jag började med sommarjobbet på barnkörlägret i byn.Grymt kul att vara ledare till ett 50-tal barn och lära ut sånger leka, bada och massa annat skoj. Vi hade cirkuskväll, melodifestivalen, Orsa Ungdomskörs show, 5-kamp och mycket mer på kvällarna. Lägret avslutades med konsert i Skattunge kyrka. Mycket folk!

Dagen efter var det dags för midsommarafton som jag såklart firade i byn. Vi har ett stort midsommarfirande här och hundratals människor kommer hit och firar. Vi hade samlat ihop ett gäng barn från lägret av de som kunde och sjöng några låtar ur repertoaren. Efter det flummade jag runt med Marja och Juliana ett tag. Sedan dansade vi runt midsommarstången med barnen, alltid lika kul.. haha! ;)
På kvällen var det disco som varje år. Lydia och till och med Chrille kom för att kika vad det var. Lydia, Marja och Juliana sov över och kvällen var jätterolig med mycket dans och skratt!

Midsomardagen firades på campingen i Orsa där bland annat Danny spelade. Umgicks med Nanette och en till tjej inne på området och utanför med Lydia, Maria, Linnea och Emma.A, trevligt! :)

Annars har det varit mycket bad och volleyboll som det ofta blir på sommaren.

Jag har dessutom nyss kommit hem från en två veckor lång campingsemester. Först med familjen Larsson på Öland (Böda Sand). Mycket bad på fina stranden och andra små utflyckter. Kul att emestra med bästa Marja! Och sedan i tältning Västergötland med mamma där vi träffade mycket släkt och vänner. Mammas bästa kompis har en 9 månader gammal son som är hur söt som helst. Jag som ska få ännu ett småsyskon i november, SÅ SJUKT GLAD!!!! (a)
Kom även in på estet musik i Mora, härligt! Även om man inte va så orolig kanske..

Nu ska jag sova, orsayra på onsdag och tältning på Lydias gård, haha! (y)
Natti
18 Juli 2011  | Länk | Dagbok | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Evelina Melkersdotter                                             Skaffa en gratis hemsida