TJEJERS GEMENSAMMA BLOGG
Startsidan Blogg Fotoalbum Info Gästbok Logga in
om mig
Master
Crew
7 år och kvinna
Helsingborg,
Skåne län
nya foton

Plansch
antal besökare

Vi vill åt dina tankar, kvinna!

Målet med denna hemsida är att den ska fungera som mötesplats, för att vi tillsammans med alla ni kvinnor/flickor/tjejer/brudar där ute kan bygga upp en plattform och mötesplats med utrymme för allt som rör sig i den kvinnliga hjärnan. Hit kan du alltså klicka in dig om du vill diskutera, kommentera eller kanske bara för en stunds skönläsning. Det roliga för er är att det ni lämnar efter er i gästboken kan publiceras i tidningen som släpps i Helsingborg i mars 2010.

Här finns plats för alla tankar. Stora som små. Det finns inga krav på att det är välskrivet eller särskilt genomtänkt. Skriv om din dag, skriv om en upptäckt, tipsa om hur man på bästa sätt blir av med lock för öronen, skicka ditt favorit blogginlägg, rota fram dikten du skrev i trean.
Vi tänker på dig som ångrar, älskar, längtar, undrar, skäms, saknar, känner ångest, önskar, tänker, känner, får vill och kan.

Var med och samla tankar! Det enda du behöver göra är alltså följande: lämna en kommentar i gästboken. Full anonymitet om det önskas, det enda kravet vi har är att du skriver in din ålder.

Mer info? Mejla oss på samlatankar@hotmail.com eller klicka på länken "info" ovan. 


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Master Crew                                             Skaffa en gratis hemsida