Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Nina
.

55 år och kvinna
Stockholm,
Stockholms län
antal besökare

Hej! Välkommen hem till min sida!!!

Jag heter Figge Figurt.. ja, precis så var min presentation när jag startade upp den här sidan.. det skulle handla om min hund, Figge. men nu har jag kommit på andra tankar..

Allt kretsar kring andra.. JAG då?? inte för att jag är speciell men jag är i mitt liv då jag har kommit på att jag förtjänar att liksom "få till det".. jag är trött på att allt är halvfärdigt runt och i mig.. inte för att jag vet om ni eller jag förstår vad jag menar men i detta skrivande känns det som att jag kanske hittar den andra halvan i allt medan jag ändå skriver om det??

Jag har ideér om vad den andra halvan skulle kunna bestå av men tyvärr inte verktygen dit.. vore kankhäftigt om du också letar/letat efter din andra halva.. kanske vi kan dela med oss av tips eller annat?? :-)
senaste blogginlägget
förkylning

..behöver jag skriva mera? Jag är tämligen säker på att alla om någon i alla fall läser det här själv sitter med förkylning, eller bakom sig, eller framför sig.. Atjoo!! Är nu inne på min andra sedan i julas.. Orkar snart nte en dag till med snuva o huvudvärk.. Ovh däremellan lite jobb jobb jobb... End of klagan.

Nu ser jag fram emot den 15/2.. Äntligen klipp å färgning :)

Väl mött/Nina
12 Februari 2013  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Nina .                                             Skaffa en gratis hemsida