Lev livet fullt ut!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
jennie
westergren

43 år och kvinna
Trollhättan,
Västra Götalands län
dagens visdom
Kvinnan och mannen var fiender från begynnelsen.
kalendern
klockan
dagens roliga historia
- Mamma mamma, jag har hittat en falsk hundralapp! - Hur vet du det? - Det är tre nollor efter ettan.
dagens onödiga vetande
Jordsvinets favoritföda är termiter.
nya foton


antal besökare

hej kul att du har hittat hit!!

jag är en galen tvåbarnsmor som älskar allt som livet har att bjuda på, väskor är en stor passion i mitt liv och man kan aldrig ha förmånga (dock känner inte min sambo samma sak haha ) varje gång man köpt en väska börjar jakten efter en ny..:)

har precis flyttat till Trollhättan, då min sambo fick jobb här så vi har lämnat Halmstad och nu bosatt oss här uppe..:) En ny stad att utforska och leva i..en utmaning som jag tar med stor spänning..:)

jobbar idag på ett fik som barista och har väl hamnat rätt i livet då livets dryck är KAFFE och jag jobbar just med detta.:)

jag har två barn som förgyller min tillvaro på alla sätt

min son William är snart 8 år gammal, och går i ettan..:) tänk att han har blivit så stor. han är en glad kille, omtänksam på alla sätt.

min dotter Savannah är snart 5 år gammal, och har varit med om mycket i sitt liv. hon fick diagnosen barnreumatism när hon var 18 månader gammal, sedan kom förldsjukdomarna med regnbågshinne inflammationer i ögonen som resulterat i att hon behövt byta lins på båda sina ögon, idag har hon även utvecklat en sekundär addisonsjukdom pga alla kortisondroppar i ögonen..som nu gör att man behandlar henne med sprutor varje vecka och kortisontabletter så kroppen ska få sitt kortison under tiden som tanken är att binjuren tillslut ska få igång sin egen produktion.. när man ser på henne så tänker man att är det inte nog snart..men när det kommer till Savannah så är hon en fighter och låter inte detta komma åt henne..hon lever på som vanligt och är som vilken 4 åring som helst med just nu en stor portion trots..:)

Min sambo han är min stora stöttepelare i livet och som jag tror vet allt om mig. han gör mig otroligt lycklig och är glad att han finns i mitt liv. När livet är svårt så finns han alltid där och är den underbara människa man kan tänka sig..:) han är min styrka!!

detta är lite om mig och min familj..:)
senaste blogginlägget
jobb

som det ser ut nu så har det löst sig med jobb för mig här uppe i Trollhättan också och det känns så bra..:) jobbar nu i restaurangen på coop forum, har haft tur som blivit rekomenderad och jag älskar verkligen allt som har med den branschen att göra..:) det är ett högt tempo hela tiden, så det känns verkligen att man jobbat hela dagen, och att ge det lilla extra till kunden är något jag tycker är kul..man vet aldrig vad som har hänt tidigare under dagen och att då kunna ge vad som krävs är toppen..:)

barnen är tillbaka i sina rutiner med skola och dagis och det funkar bra...sambon spenderar mer och mer tid på jobbet, men så är det när hösten kommer och de har sin mest aktiva period..så det kommer bli många filmer på kvällarna..:)

nu är hösten här med allt vad det innebär och förhoppningen är fortfarande att det ska bli en fin höst och inte allt detta regnande..man får fortsätta leva på hoppet..:)


nu är det dags att bege sig till jobbet och önskar er alla en härlig söndag

tjingeling..:)
18 September 2011  | Länk | Det är i livet det händer..:) | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & jennie westergren                                             Skaffa en gratis hemsida