Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Lina
Enell

40 år och kvinna
Enskededalen,
Stockholms län
klockan

senaste blogginlägget
Disputation

Om en vecka ska jag börja en kurs i silversmide. Det fick jag i disputationspresent av min underbara sambo och snälla svärmor.

Silverleran har tyvärr legat på is ett tag. Innan disputationen fanns det noll tid och nu när jag har klivit in i arbetsförmedlingens klor har jag inte riktigt haft ro att hålla på.

Det är märkligt det där, först är man tokstressad inför disputationen, man stretar, skriver halva nätterna, dricker kopiösa mängder kaffe och sliter sitt hår. Sen kommer själva disputationsdagen. Då har man insett att man inte längre kan korvstoppa mer information, utan man accepterar sitt öde och hoppas på en snäll opponent. Därmed inte sagt att man inte är stressad och nervös...
Efter själva disputationen kan man inte heller slappna av. Då har man ju en fest att ta hand om. Men jäklar vad skönt det var när maten hade ställts fram på borden och man kunde luta sig tillbaka och lyssna på talen.
Dagen efter var jag uppe klockan åtta (trots att jag var barnfri och ensam hemma) och städade hela lägenheten med väldig frenesi.
Det dröjde några dagar innan jag faktiskt kunde koppla av och inse att jag inte behövde stressa längre. Från att ha varit så uppe i varv under en så lång tid till att helt plötsligt inte ha någonting att göra... Det är en ganska märklig känsla.

Just nu söker jag jobb i princip heltid. Men symaskinen kom fram igår kväll, vilket resulterade i en uggla. Idag ska jag lägga upp byxor. Så kanske min kreativitet och skaparglädje är på väg tillbaka igen. Jag har saknat dem och de är välkomna!
1 September 2011  | Länk | Skaparglädje | 0 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina Enell                                             Skaffa en gratis hemsida