Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Amanda
Andersson

22 år och kvinna
Helsingborg,
Skåne län
kalendern
klockan
dagens roliga historia
-Du måste lära dig engelska. Halva jordens befolkning talar ju engelska. Ja räcker inte det...
dagens onödiga vetande
Om du fjärtar konstant i 6 år och 9 månader, produceras tillräckligt mycket gas för att skapa energin av en atom bomb.
dagens kortfilm

se filmen >>
dagens webbspel
antal besökare

Hej! Välkommen till min blogg. Här berättar jag bland annat om vardagen och om roliga saker. Om du har några frågor till mig eller något sånt går det bra att mejla mig på: abbeynizta_blogg@live.se
senaste blogginlägget
Ursäkt för dålig uppdatering

Beklagar att jag inte har uppdaterat som jag har lovat (igen). Som vanligt har det varit full gång i skolan och jag har inte hunnit att blogga efter plugget eller ens kunna blogga i skolan. Det enda man tänker på när man går i 9:an är ju att få bra på prov och gå ut med bra betyg. Det gör iaf jag ...

Idag så hade jag en redovisning i So:n tillsammans med två klasskompisar och det gick bra. När jag kom hem var det bara att slänga i sig en macka och börja plugga No. Annars har dagen varit bra.

Kan kanske blogga när jag kommer hem efter plugget imorgon. Tillbringar varenda onsdags kväll i stan. Från sju till nio. Det känns som hela mitt liv är i stan. Varenda vecka är jag i stan, mest på Dunkers. Jag kommer såklart blogga nästa vecka varje dag.

Nästa vecka så ska jag nog mest vara hemma och vara borta i Kristianstad och shoppa med familjen. Man måste ju uppdatera garderoben ibland och skohyllan. När jag är i Kristianstad ska jag och mamma leta reda på en butik som har saker från REPLAY (enligt mig, Italiens bästa märke som delar plats med Gucci och D&G). Det finns en skobutik i Åhus som har ett litet lager med de senaste skomodet från REPLAY, det är där jag köper nästan alla mina skor. Jag tycker alltid att det är mysig att vara i Åhus, mest på sommaren och julen. Okej. Det var okej att vara i Åhus över julen men det var mycket mer snö där än här vid Helsingborg.

Det var allt för mig idag. Ses imorgon.

Glad "Alla hjärtansdag" i efterskott! =D

//Gabby
15 Februari 2011  | Länk | vardagen | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Amanda Andersson                                             Skaffa en gratis hemsida