lost in the beautiful sound of someones music
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Louise Elisabeth
Bråthen

28 år och kvinna
Skövde,
Västra Götalands län
dagens visdom
För att känna var skon klämmer måste du ha den på dig.
kalendern
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

Louise Elisabeth.
Här händer det grejer minsann!
senaste blogginlägget
uppdaterat. yes.

jag är enormt dålig på det där med uppdatering, jo jag har också upptäckt det.
såg att det var alldeles för längesedan som jag skrev sist, men, som mina lärare alltid predikade om i klassrummet; det är kvalité, inte kvantitet som räknas.. dock måste jag väl vara helt ärlig och berätta att jag inte har så mycket nytt att komma med. än.

men låt oss sammanfatta vad som hänt sedan sist.
okej, så jag (och bandet) har eventuellt hittat yttligare en bandmedlem (yooho, i know right! its all good). nytt material är skrivet och väntar att få besjungas och prövas i större sammanhang än i min lilla röda stuga med vita knutar, med endast gossedjur och mössen i väggen som publik. jag kan även meddela att musikalen börjar närma sig färdig! och lagom till jul och allt. även om det är ett tag kvar.

åh! på tal om jul, jag sitter redan med min JUL-LISTA och försöker lista ut (no fun intended) vad jag ska köpa till mina nära och kära. jag har storslagna planer för en viss person, (puss) men de är fortfarande hemliga.. den som väntar, han får se. och märka lär ni snart. (mohaha)
nu tänker du väl som läser det att "åh, hon är minsann ute tidigt hon." och ja, det är jag. det värsta jag vet är att veckorna innan jul stressa runt med tusentals andra överstressade, otrevliga människor i alldeles för trånga butiker och köpa julklappar. ysch. nej tack.

för övrigt så sitter jag här inbäddad i systerns soffa med den lilla bitmaskinen på betryggande avstånd under filten i fåtöljen bredvid soffan.
han har tagit paus från att bita i stackars sjuka moster, och detta är jag enormt tacksam för. men söt, det är han. även när han smakar på mig.

nej.
nu väntar film och kvällskuren av mediciner.

Louise-Elisabeth
19 September 2012  | Länk | små lösningar på stora problem | 0 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Louise Elisabeth Bråthen                                             Skaffa en gratis hemsida