LisaViola
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
om mig
Lisa
Arveroth

25 år och kvinna
Västerås,
Västmanlands län
dagens visdom
Kärleken besegrar allt, till och med sig själv.
kalendern
dagens roliga historia
-Han har visserligen skadat armen, men det är ingen fara för handen.
dagens onödiga vetande
33% av alla kvinnor ljuger om sin vikt.
antal besökare

Det här är jag. Lisa Viola Arveroth. Jag tycker om min underbara pojkvän Filiph, att bli fotad av min syster, sjunga och spela gitarr och tillsist spela spel på min mobil. Det består min vardag av. Om jag varvar det med lite arbete ser hela mitt liv ut så för tillfället. Tråkigt. Men inte för mig, för jag trivs och det är huvudsaken. Varför jag bloggar är för att jag tycker om att uttrycka mig i ord och skriva av mig om mina tankar, känslor och allt annat som bubblar inuti mig. Jag hoppas att jag kan stötta någon med det jag skriver. Ibland försöker jag skriva metaforiskt om hur mina vanliga tråkiga sysslor blir på ett helt annat sätt i en annans ögon. Där kan jag förhoppningsvis ge folk lite tröst eller empati om jag visar alla hur det är att vara som jag. Det är inte lätt men det förväntar jag mig absolut inte att livet ska vara.

Min blogg handlar om mig och min hektiska vardag och alla känslor som flyger omkring i mitt huvud.

Kram Lisa Viola.
senaste blogginlägget
Som jag vill vara

Jag har funderat lite idag på hur jag är som person. Jag tänkte hur jag var förut och så tänkte jag på hur jag vill bli i framtiden. Sen så tänkte jag igenom hur jag tänkte när jag var liten om hur jag ville bli när jag blev äldre. Allt är ett enda virrvarr och alla tankar går in i varandra. För när jag var liten var jag en söt tjej med visioner att bli en pojkflicka som åkte skridskor och blev isprinsessa. Lite senare i livet blev jag medveten om att jag inte var en pojkflicka och aldrig kunde bli det eftersom jag var som jag var. Sen förstod jag hur jag var och började leva så också. Vilket gjorde livet så mycket enklare.

Idag var jag och min pojkvän inne i affären och köpte lite mat till honom. Då råkade vi gå förbi klädavdelningen där just bebiskläderna var. Både jag och han blev ååhiga och log mot varandra. Då insåg jag att vi båda är redo för att starta ett liv med varandra. Inte skaffa de söta krabaterna än men om några år när våra liv är redo för det och inte bara vi. Jag är så lyckligt lottad att ha honom vid min sida genom livets alla med- och motgångar. Så jag insåg vad jag vill bli i framtiden just där och då i den mataffären. Jag vill vara den jag är med en utveckling så som en familj. När jag var liten hade jag sett fram emot att bilda familj men var inte säker på vem den rätta mannen var. Nu är jag säker och jag vet att jag kommer att ha utvecklats mycket fram till dess. Eftersom allt man gör formar en blir man till den man är. Visst kan man bli den man vill, bara man skapar sina egna öden. Vara på rätt plats vid rätt tillfälle. (Man kan också vara på rätt plats men fel tillfälle vilket gör platsen fel. Man kan vara på fel plats men tillfället är rätt vilket leder till att det blir fel ändå). Så jag är inte samma tjej idag som jag var för tio år sen, jag är inte ens i närheten av att vara som jag var för ett halvår sen. Jag har utvecklats för mycket och har gjort så mycket som har format att jag inte har samma värderingar idag som då även fast jag fortfarande är jag.

Jag är fortfarande jag och du är fortfarande du fast med andra värderingar. Och vi kommer att utvecklas tillsammans under årens gång. Vi kommer att se saker med andra ögon om tio år vilket kan vara en fördel eller nackdel beroende på hur mycket som har hänt som har format oss till dess. Vi är vad vi är och kommer att ändras när tiden ändras.

Lisa.
17 Mars 2014  | Länk | Mina Funderingar | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lisa Arveroth                                             Skaffa en gratis hemsida