Flatan med drömmarna
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Flatan med
drömmarna

33 år och kvinna
Stockholm,
Stockholms län
dagens visdom
Den första kärleken är som den första snön, man ser spåren tydligt.
senaste blogginlägget
Min verklighet.

Människan har inga gränser. Det är så det är. Vi har tendens att döda varandra. Få slut på varandras liv. Vi har tendens att äta upp varandra. Det har människan visat genom alla år. Ändå tror vi på en högre makt mer eller mindre. Den högre makten som endast den har rätt att ta vårt liv. Paradoxalt eller hur?
Vi sviker varandra för att vi själva blivit svikna. Hämnden leder till en ond cirkel, till slut har den ingen känsla längre, förrän det är slut. Då vaknar vi till.


Ordet döden är inte endast i det fysiska formen. En person kan dö, när den försvinner ur ens liv, genom att man raderar bort den personen eller att personen lämnar en.

Varför pratar jag om döden i min flatblogg. Att berätta för sina nära och kära om sin läggning ger olika reaktioner. Visa vet du direkt att de kommer att acceptera dig för eller senare. Du ska bara ge de tid. Tid för att smälta det och acceptera det. Sedan finns det visa som du helt enkelt vet om att så fort du berättar sanningen, kommer du att dö för de. Det finns olika fall där. Du kan dö genom att de inte vill ha nåt med dig och göra längre eller dö genom att de tar en pistol och skjuter dig i huvudet helt enkelt. Båda fallen handlar om rädsla för det främmande. Du blir helt plötsligt en främmande för den personen, då du visar att du inte är som den. Vi människor är gruppvarelser. Vi är beroende av varandra, vi påverkas mer eller mindre av varandra och omgivningens synsätt är viktigt för oss. Ett klockrent exempel är modevärlden.

I mitt fall handlar det om döden genom att jag får en pistol i huvudet om sanningen om min läggning kommer fram. Många har frågat mig hur det är möjligt. Människan är kapabel till att göra allt, så länge de har en inre osäkerhet. Vad läser ni varje dag i aftonbladet? Hur ofta mördar inte vi varandra. Så jo, det är mycket möjligt.

Det är min verklighet... Ett liv där jag vet att det är inte bara den högre makten som kan ta mitt liv utan det kan min pappa göra, genom att han tar reda på att jag älskar "fel" person.
11 Januari 2012  | Länk | Verkligheten | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Flatan med drömmarna                                             Skaffa en gratis hemsida